Een groepsconsult van max. 4 personen (niet binnen 1 gezin) met ieder 1 hond, is voor de mensen die geen honden kunnen regelen tijdens een privé consult, die al verder in hun zelf bewustwordingsproces zijn en waarvan de uitingen van de hond (de disbalans) niet te extreem zijn. Je kunt je maar voor 1 groepsconsult aanmelden.

Lifecoachleidy verdeelt haar aandacht over een groepje van slechts 4, waardoor ze voldoende aandacht voor iedereen heeft. Een voordeel van een groepsconsult is dat je van elkaar kunt leren, omdat je jezelf terugziet in anderen en ook betrokken bent bij hun proces. Je zult 2 uur met zijn allen aan de slag gaan en zal ook individueel door Lifecoachleidy worden begeleid. Ze zal iedereen coachen, ervoor zorgen dat de obstakels aan de riem onder de loep worden genomen en je de juiste tools meekrijgt om hiermee aan de slag te gaan. Doordat je gespiegeld bent, zul je naderhand volgens de ‘Leidy-methode” weer op het goede spoor verder aan de relatie met je hond kunnen werken.

Heb je een grote disbalans aan de riem, dan adviseren we altijd om een privé sessie met volle 1 op 1 aandacht te kiezen, aangezien dit meer aandacht en inspanning vergt.

LifecoachLeidy, zal iedere 2 a 3 maanden van provincie wisselen.

De groepsconsulten in Breda en Friesland zitten vol.

Nieuwe locatie is Noord – Holland te Bakkum / Gemeente Castricum

Up to date blijven van andere locaties. Houdt dan Leidy haar Facebook pagina in de gaten.

Hoe een groepsconsult in te plannen?

1. Boven de agenda staat een balkje en selecteer uw optie
2. Kies een datum (is geel gemarkeerd)
3. Kies een tijdstip
4. Aanvaard de AGV en de rest spreekt voor zich

Groepsconsult

3. Groepsconsult sessies

0.00 incl BTW 30 minuten

Groepsconsult 11 augustus 2019
Groepsconsult 25 augustus 2019
Groepsconsult 1 september 2019
Groepsconsult 22 september 2019
Groepsconsult 6 oktober 2019
Groepsconsult 20 oktober 2019
Groepsconsult 3 november 2019