Berichten, Nieuws

Mijn eerste jaar als startende ondernemer

Life coach leidy

Wauw, het einde jaar nadert en ik voel de behoefte om met al mijn bijna 12.000 volgers te delen hoe mijn eerste jaar van Life coach Leidy – Humans and dogs was en meer van mijn persoonlijke ontwikkeling te delen. De laatste consulten naderen en binnenkort zitten we in Italië om het jaar met een vakantie af te sluiten. Verder zie ik heel erg uit naar 2018, want er staan weer veel dromen en doelen op de planning en ik mag weer met veel plezier en passie hondeneigenaren spiegelen en liefdevol in verbinding brengen met hun honden. In januari kom ik weer op TV met mijn werk(methode), meer daarover volgt natuurlijk tegen die tijd.

Namens mij en mijn team wensen wij iedereen super liefdevolle feestdagen.

Lieve mensen, jullie hadden een prachtig aandeel in mijn super leerzame leuke jaar 2017! ✨

Geef een reactie