Berichten, Nieuws

Methode van Life coach Leidy

Life coach Leidy

Mijn naam is Jolene ik volg Leidy al 2 jaar om te zien welke foto’s en filmpjes zij online plaatst met haar honden. Zelf ben ik een trotse puppymama van 1 Stafford en 2 chihuahua’s en ik ervaar Leidy’s filmpjes en berichten als ontzettend leerzaam en behulpzaam voor mijn eigen band met mijn honden. Ik kom nu al enige tijd bij Leidy thuis voor coaching voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Vandaag tijdens mijn eigen coaching heb ik mogen meelopen met Leidy en haar hond Rayo en hier h​aar methode voor het eerst “live” kunnen ervaren. Zo ontzettend mooi om te zien dat Leidy constant in haar eigen rust blijft. Ik heb kunnen zien dat Rayo ondanks vele triggers; loslopende honden die op hem afkwamen rennen (met een schreeuwende eigenaar erachteraan), blaffende erfhonden, fietsers, scooters, reigers zo kan ik nog wel even doorgaan, een constant rustpunt had die hem stabiel en liefdevol door deze “triggermomenten” begeleidde. Wetende dat Leidy zelf ook een disbalans heeft ervaren met haar hond in het verleden.

Zelf liep ik de wandeling compleet gespannen in en alert op alle eventuele triggers (alsof ik met mijn eigen roedel liep), waar ik Leidy dan ook heftig voor waarschuwde, maar deze spanning kon ik al vrij snel laten gaan doordat ik de rust bij Leidy bleef zien en voelen. Leidy liet zich totaal niet beïnvloeden door mijn spanning. Het meest indrukwekkende moment was toen wij voor de tweede keer langs een roedel van 3 honden liepen, waarvan 1 hond losliep. De loslopende hond was volledig gefixeerd op Rayo en de begeleidster had de hond niet meer onder appèl en liep er schreeuwend tegen tekeer te gaan. Op dat moment ben ik zelf bewust vooruit gelopen, omdat ik in paniek raakte van de spanning en mijn eigen angst op dat het fout zou gaan. Tot mijn grote verbazing draai ik mij om en zie ik Leidy volledig in haar rust Rayo achter haar houdend (beschermen voor de loslopende hond). Doordat de begeleidster van de andere hond (ze benoemde dat dit niet haar hond was) flink haar stem verhief, werd de hond nog meer gefixeerd en meer dreigend naar Rayo toe. Leidy heeft uiteindelijk in haar rust de hond LETTERLIJK gewoon even weg gewezen (ik had een ontzettend WTF momentje), want ondanks het feit dat ze deze hond niet kent of bezit liep de hond gelijk de andere kant op. Beseffend dat de hond niet eens naar de begeleidster luisterde. Wauw! Zelf zou ik compleet in paniek mijn Stafford omhoogtrekken en de andere hond wegschoppen, volledig handelend vanuit mijn eigen angst voor mijn honden en de andere hond. Omdat ik in mijn jeugd regelmatig vechtende honden heb gezien. Wat ik zo mooi vond om te zien was de rust bij Rayo en hoe hij volledig op Leidy vertrouwde. Rayo viel niet uit, gromde en blafte niet in zo’n spanningsveld.

Zelf blijf ik tijdens mijn eigen wandelingen een aantal struikelblokken tegenkomen. Hiervoor heb ik al met Leidy een consult ingepland, na deze wandeling heb ik zoveel hoop en vertrouwen in ons consult en kan ik niet wachten tot het zover is. Ik ben FAN! Het maakt mij niets uit wat anderen mensen van Leidy en/of haar methode vinden. Ik heb nu al in de lijve ondervonden dat Leidy werkt vanuit rust, zelfreflectie en liefde en dat zie je zo mooi terug in haar hond (makes me kinda jealous) GRANDIOOS!!! Na vandaag heb ik weer hoop op leuke en ontspannen wandelingen met mijn eigen roedel en deze leuke foto heb ik als blijvende herinnering hieraan. Ik heb letterlijk achter de schermen kunnen kijken van Life coach Leidy en hierdoor ben ik alleen maar nog enthousiaster en geloof ik des te meer in de methode van Leidy.

Life coach Leidy, consult, honden, coaching, dieren

Geef een reactie