Berichten, Nieuws

Het recht heeft zege gevierd

LifecoachLeidy

Wie een kuil graaft… 

De afgelopen maanden heeft Leidy met haar bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs behoorlijk onder vuur gelegen. Haar werkwijze, maar erger nog, haar persoon werd in diskrediet gebracht. De structurele en onredelijke, zelfs beledigende wijze waarop dit gebeurde waren reden waarom Leidy genoodzaakt werd om de bron van deze hetze aan te pakken en een halt toe te roepen. Zij zette ondanks het belastende effect daarvan door en had een lange adem. Zes maanden lang dagelijks uit rancune zwart gemaakt worden, waardoor zelfs potentiële klanten gingen twijfelen aan de integriteit van Leidy en haar methode, kunnen worden afgesloten. 

We zijn trots op Leidy! In stilte heeft zij keihard gewerkt om deze situatie te keren, om ervoor te zorgen dat ze haar trots, haar bedrijf weer op oude voet kan voortzetten. Op 16 november vond er een rechtszaak plaats. Gisteren werd recht gesproken en is Leidy op alle punten in haar gelijk gesteld. Komende week zal het onrecht dat haar werd aangedaan openbaar worden gerectificeerd en kan zij een heftige periode afsluiten. 
Het recht heeft zege gevierd. Digitale stalking en internetterreur worden niet geduld. 

Leidy kan nu weer in een fijne stroming komen en aan haar doelen en dromen werken! Daar is weer ruimte voor. Focus en inzet voor de trouwe viervoeter.

Geef een reactie