Berichten, Nieuws

Life coach Leidy LCL halsbanden

Sharpei

Lieve Leidy,

We zijn bijna een jaar verder na het consult en hebben nog geen moment spijt gehad dat we jou hebben benaderd, voor onszelf met onze Sharpei hond Zuma. Niemand die ons, gezien het ras, wilde helpen, want Zuma is een Chinese vechthond en heel onvoorspelbaar bij vreemde. Veel mensen werken met een slipketting en proppen hun hond vol met snoepjes, maar dat helpt niet, moet je ook niet willen. We zagen jouw methode en dat is enkel met een halsband werken. Wij moeten de hond vertrouwen en niet een slipketting of schopjes en alles. Wij hebben ook een zoontje die ook werd gecoacht en we willen dat wij hem het goede voorbeeld kunnen geven. Wij alle zijn zekerder geworden aan de riem, dat bereik je niet met harde hand en dominantie theorieën. Dat heb je ons heel duidelijk laten ervaren en geleerd.

Van elke dag uit huis te worden gesleurd en over straat en reageren op andere honden, naar rustig naar buiten en rustig buiten kunnen lopen zonder gedoe. Tuurlijk zijn er nog momenten dat het mis gaat en Zuma hyper buiten loopt, maar je bent je dan al snel bewust van waar het aan ligt en ga je gelijk terug naar de basis, dat is echt naar JEZELF.

Wij zijn zo blij met Leidy! Toen het toch weer even anders liep, door mijn gezondheid, was Leidy daar om ons te steunen en te helpen. Hierdoor werden we weer even bewust van wat we juist wel en juist niet moesten doen. We hebben gebruik gemaakt van de nazorg.

Ik raad iedereen Leidy aan als je een disbalans hebt met je hond. Ook hebben wij sinds een paar weken de halsband van LCL. Buiten dat de halsband een super mooie uitstraling heeft, merk je dat door de breedte dat het begeleiden veel beter gaat. Daar zijn geen harde rukken meer voor nodig, want wij weten wat we nu in rust kunnen doen. Wij zijn heel blij met Leidy en de halsband van Leidy LCL.

Geef een reactie