Berichten, Nieuws

LEIDY EN PAARDEN

Geboren in de sloppenwijken van Colombia en terecht gekomen op een boerderij in Nederland. Ik had het niet beter kunnen treffen! Vanaf mijn 2e was de boerderij mijn 2e thuis (naast mijn ouderlijk huis). Ik sprak nog helemaal geen Nederlands en laat staan dat ik kon communiceren. Wat ik al wel kon en begreep, was de gaven die ik toen al had gehoor te geven. Door te doen wat goed voelde en te kijken hoe dieren op mij reageerde. Dieren, communiceren met mensen in stilte, energie en lichaamstaal. Wij dienen ons aan te passen op hun taal en niet andersom. Ik ben zo dol om op deze manier te communiceren met dieren. Niet praten, juiste mindset, bewust zijn van je gevoelens en ze niet aanraken vanuit onmacht. Mijn eigen methodiek met honden heb ik niet zomaar zichtbaar gemaakt. De sleutel tot verbinden met dieren is in je oerkracht komen, je af te sluiten van alles wat ruis oplevert en niet te vluchten voor de onrust in jezelf. Dieren, ze zijn de mooiste creaties op deze aardkloot. Zomaar, wat mooie beelden van een Leidy in haar element. Het blijft machtig om samen te werken met een paard wat gerust 600kg kan wegen. Don Travolta, bedankt!

Geef een reactie