Berichten, Nieuws

THEATERSHOW NOG MAAR 3 MAANDEN

BRUISENDE THEATERSHOW OVER DE RELATIE TUSSEN HOND EN EIGENAAR – ‘EENMAAL EEN HOND’

Nog maar 3 maanden en dan is het eindelijk de dag. De dag dat Leidy haar unieke theatershow gaat geven in hotel theater Figi te Zeist.

Leidy Zijlstra (Life en hondencoach) brengt in haar show op een open en intieme wijze de door haar verworven inzichten over de verhouding tussen hond en eigenaar.

Leidy heeft bewezen dat zij als geen ander hondeneigenaren weer in balans kan brengen met hun hond. Van welk ras de hond is maakt Leidy niets uit, want zij coacht de eigenaar achter de hond.

Na Leidy’s TV-optredens bij o.a. PAUW, RTL LATE NIGHT en De Wandeling, wil zij dierenliefhebbers op een bijzondere manier een kijkje geven in haar werkwijze. Waarom valt de ene hond uit en laat de andere mensen niet in huis toe? Hoe te voorkomen? Waar begin je? Hoe krijg je vertrouwen? Leidy, zal in haar show dit allemaal uitleggen en laat ‘live’ op het podium zien hoe te handelen.

Leidy, zal u meenemen op ontdekkingstocht, de rode draad in het geheel blootleggen, waarin dieren en klassieke (film-)muziek centraal staan. Tijdens een gezellige en vooral leerzame theatershow zal Leidy laten zien hoe men zich van binnenuit kan verbinden met de hond. Het kiezen van een hond is eenvoudig, maar wanneer eenmaal de hond er is begint het echte werk.

Mocht je dus overwegen een puppy in huis te halen of ben je volop met de opvoeding bezig? Wil je de relatie met je hond versterken en vele inzichten opdoen? Een avond met je vrienden/vriendinnen/familie ontspannen? Dan ben je deze avond op het juiste adres!

De aftrap van haar show is op maandag 25 november 2019 in hotel theater Figi te Zeist. Het zal een enerverende en bijzondere show worden, dus bestel snel je kaarten!

Facebook event

KAARTEN BESTELLEN

Geef een reactie