Berichten, Nieuws

Hoe is het nu met?

Life coach Leidy
Het is alweer ruim 6 maanden geleden dat Leidy ons kwam helpen om Elvis beter aan de riem te laten lopen, hij was enorm gefixeerd op de riem en beet er constant in.

De wandelingen met Elvis werden steeds korter en mijn man deed dan de grote rondes. Ik heb echt eraan gedacht om te kijken of hij een betere baas kon krijgen, want ik kon hem niet aan. Ik heb al eerder een Dobermann gehad en nooit geen problemen gehad, maar hier kwam ik niet uit en wilde niet steeds verdrietig en gefrustreerd thuis komen.

Leidy heeft mij geleerd dat het niet aan Elvis lag maar aan mijn houding.
Nadat Leidy bij ons is geweest ben ik hard aan het werk met de aanwijzingen die ze ons heeft gegeven (en heb die ook strikt opgevolgd)

Ik heb geleerd dat als ik zelfverzekerd met Elvis loop, hij dit oppakt en dan rustig meeloopt. Dit merkte ik direct al in de weken na Leidy haar consult, Elvis liep gewoon naast me aan de riem zonder er maar een keer in te bijten. Verbazingwekkend vond ik het en dat vind ik nog steeds.

De nazorg is uitstekend en Leidy was betrokken en belt je na een maand, om te weten hoe het gaat en waar je staat. Verder hebben we privé contact gehouden en kwam ze vandaag gezellig met haar hond langs, om natuurlijk ook te kijken hoe de wandelingen gaan. Super toch?

Het was ook super om zo ontspannen met 2 honden te kunnen lopen!

Mocht je na dit verhaal nog twijfel hebben, doe het, echt je zal er nooit spijt van krijgen wat een genot om zo ontspannen met onze Dober te kunnen lopen!!

Groetjes,

Tjerry en Birgit.

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/567012340381456/

Geef een reactie