Berichten, Nieuws

COACHING AAN HUIS

Life coach leidy
? ALS JE LAAT ZIEN WIE OF WAT JE BENT, ZAL JE KRIJGEN WAT JE NODIG HEBT ?

Mijn naam is Leidy Zijlstra en ik ben 26 jaar en van origine een Colombiaanse. Die lieve grijze dame naast mij, is één van mijn prachtige zielspiegels. Haar naam is Vida en zij wordt in november 5 jaar.

De vrouw die jullie nu op de foto zien was ik vroeger absoluut niet. Sterker nog, ik was vroeger als de doods om voor een camera te poseren en moest als klein kind dan vaak huilen. Daarbij was mijn zelfbeeld ver onder 0 en was ik erg onzeker. Ik wilde niet gezien worden, dus droeg mijn haar nooit los en overschreeuwde mezelf. Hierdoor bleven mensen op afstand, terwijl ik eigenlijk liefde en begrip wilde ontvangen. Ik raakte in de knoop met mezelf en creëerde mijn eigen gevangenis door anorexia te ontwikkelen en daardoor heel depressief te worden. Gelukkig, is dat alweer een paar jaar terug en ben ik inmiddels een gevormde vrouw die zichzelf en het leven weer volledig omarmt.

Sinds zo’n 1,5 jaar coach ik dagelijks hondeneigenaren, die uit balans zijn geraakt met zichzelf en daardoor ook met hun hond. Honden weerspiegelen onze gemoedstoestand, dus wil je verandering, dan moet je bij jezelf beginnen. Alleen hoe is vaak de vraag, maar dat kom ik dus eigenaren met veel plezier en passie leren.

Door het coachen ontmoet ik heel veel mensen en verneem ik heel veel persoonlijke levensverhalen en obstakels. Ik merkte dat sommige mensen meer nodig hebben dan alleen een balans sessie van 90 of 120 minuten met hun hond.

Ik had inmiddels al 1,5 jaar mijn praktijkkamer aan huis, maar ik voelde nog niet dat ik hier gebruik van wilde maken. Dit wilde ik pas doen, wanneer mijn hart zou ingeven dat het de juiste tijd zou zijn. Dit jaar was het dus de tijd en coach ik wekelijks mensen bij mij aan huis. Het maakt voor mij niets uit waar je tegen aanloopt, dus iedereen is welkom. Je hoeft namelijk niet pas bij een coach te komen als het niet goed gaat, je kunt namelijk ongeacht aan je zelfstudie werken.

Het mooie van mijn sessie is, is dat mensen al vrij snel hun masker afdoen en de diepte met mij ingaan. Dit is absoluut geen vereisten, maar is wel vaak wat ik teweeg breng bij mensen. Ik heb nooit een vooroordeel, praat enkel om daarna goed te luisteren en leef mij volledig in. Als coach zijnde verneem ik echt wel pittige dingen, maar ik kijk door een persoon heen en zie mensen altijd als gelijkgestemde.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik mensen een stapje verder op weg mag helpen. Ik spiegel hun doen en laten, alleen dan zonder hun hond. Overigens, heeft niet iedereen een hond die bij mij komt. Wanneer ik spiegel, kunnen mensen zich eens vanaf de zijlijn bekijken en komen er inzichten. Na die inzichten komen er tools om patronen te doorbreken. Als je altijd doet wat je doet, zal je dus ook altijd krijgen wat je krijgt.

Indien mensen het fijn vinden, hebben ze altijd 2 kanjers tot hun beschikking, die mijn klanten haarfijn aanvoelen en lief hebben. Rayo staat niet op de foto, maar is er ook altijd bij. Ze springen niet op, ze liggen enkel snurkend te slapen en doen een keer een oogje open. Wanneer ze worden uitgenodigd, dan krijg je hun liefde.

Ik heb van mijn levenservaring mijn werk gemaakt en ben iedere dag dankbaar, dat ik gelukkig word van mijn werk. Ik ben mijn honden pas gaan snappen, toen ik mezelf ben gaan begrijpen. Het was en lange weg en een zware zelfstudie, maar het was het meer dan waard.

Mocht je in de knoop zitten met jezelf, wil je jezelf beter leren kennen en heler worden? Weet dan dat ik je met open armen ontvang.

Geef een reactie