Wil je weer genieten van het leven? Jezelf kunnen omarmen? Obstakels als levenslessen zien in plaats van oneindige dieptes? Ik kom jou graag helpen, zodat je je zelfontwikkeling als een mooi, duurzaam en leerzaam avontuur gaat zien en ervaren. Hierdoor zal je weer in je eigen kracht komen en weer kunnen genieten van een hele jij. Tegenwoordig zitten we als mensen veel te veel in ons hoofd en staan we niet meer in verbinding met ons gevoel.

Door middel van jouw patronen en gedachtes te spiegelen ga je jouw eigen valkuilen en patronen goed doorzien, waardoor je inzichten krijgt. Ik help jou om vicieuze patronen te doorbreken, waardoor je weer in een juiste (energetische) stroming komt. Of terwijl, je gaat leren vanaf een afstand naar jezelf te kijken zonder oordeel. We spreken niet in goed en fout, want wat je doet, doe je met een reden. Het is de kunst om ervoor te zorgen dat die reden aansluit bij jouw echte diepe verlangens. Wanneer je weer kunt resoneren met jezelf, kom je tot een diepere laag. Die laag is veelal verborgen met oud zeer en angsten. Angsten zijn raadgevers die we al snel volgen, maar er is meer dan angst en die kant wil ik bij jou naar boven halen.

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk aan huis. Jij zal geheel centraal staan. Dat idee is misschien al eng, maar bij de uitvoering daarvan begeleid ik jou liefdevol en zal je zien hoe verlichtend het is om voor jezelf te kiezen en met jezelf aan de slag te gaan. Het maakt ruimte voor positieve stromingen. De enige regel is dat niets moet, maar alles mag en dat op jouw tempo.

Mocht je van ver komen of niet in de gelegenheid van een auto zijn, dan is het sinds dit jaar mogelijk om een sessie via Skype te doen. Ook kun je jezelf sinds dit jaar online in plannen.

Meer over mij weten? Kijk dan gerust het interview van mij met Joris Linssen in KRO-NCRV De Wandeling.

Tot snel!

Liefs,

Leidy

Life coach leidy, coach, leidy zijlstra, honden, model, positief, negatief, liefe coach - humans and dogs, coaching aan huis,