Berichten, Nieuws

Event ervaring Life coach Leidy

Life coach leidy - Humans and dogs
Beste allemaal,

Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen. Vandaag heb ik mijn 2de workshop dag gehad en ik moet nog veel laten landen, maar één ding is zeker, ik heb intens genoten van mijn eerste event. Het was heel intensief, want ik moest mijn aandacht verdelen en 2×3 uur per dag intensief gefocust blijven. Gelukkig doe ik alles vanuit mijn hart en ontving ik heel veel energie van de leerlingen. Het bevestigd maar weer dat mijn werk niet als werken voelt, maar als mijn passie. Daar krijg je gewoon nooit genoeg van.

Ik besef mij ook heel goed, dat ik mijn droom nu leef en het idee dat er nog meer dromen gaan uitkomen, geeft mij een heerlijk gevoel.

Wat is er nou mooier, dan hond en eigenaar in balans brengen en op het goede spoor te zetten. Ik voel mij vereerd dat er heel wat mensen zijn die van heel ver zijn gekomen en dan horen; ”Leidy, het was de rit van meer dan 500km waard.”

Er zijn zoveel leuke foto’s gemaakt en beelden vastgelegd, waarvan ik deze al wil delen. Tjester was mijn eerste Deense Dog, een hond die onder mijn favoriete ras valt. Het roerde mij om te zien hoe de eigenares door zoveel angsten heen ging en op een gegeven moment Tjester tussen alle honden aan een heel slap lijntje kon uitlaten. Deze mooie momenten heb ik van iedereen heel dit weekend mogen meemaken.

Oh, en of er een volgend event komt? JA! Wanneer? Gewoon mijn pagina volgen en dan ga ik weer met al mijn hebben houden mensen via deze wijze, naast de privé balans sessies verder helpen.

Ik ben iedereen dankbaar voor zijn komst! Heel dit weekend was alleen maar liefde en gezelligheid.

Liefs,

Leidy

Foto gemaakt door: Ramona Dijkstra
Locatie: Mini camping de Hofstee

Geef een reactie