Nieuws

GROEPSCONSULT ERVARING 2 WEKEN LATER

Hey aller leukste mensen/hondencoach van Nederland,

Even een update vanuit Lonneker:

3 jaar geleden hebben we een privé sessie gehad voor onze Amstaff Bennie (toen 9 maand), omdat hij zo trok aan de lijn en uitviel naar andere honden.

Die dag hebben we heel veel geleerd en ervaren hoe we een rustige en ontspannen wandeling konden hebben. Dit hebben we 3 jaar lang volgehouden tot we een pup erbij kregen. Vanaf dag 1 was het mis en heeft Bennie een andere hond aangevallen en daarna nog 2.

De schrik zat er goed in en elke hond die we tegenkwamen was het mis. Ik baalde er zo erg van en de frustratie werd zo erg dat ik heb besloten om weer contact op te nemen met Leidy en heb ik me ingeschreven voor een groepssessie.

Die dag was intensief en emotioneel maar ik ben zo blij dat ik weer heb ervaren hoe het moest. Rust rust en nog eens rust, focus en bij jezelf blijven dat waren de dingen die ik even kwijt was.

Nu 2 weken naar de groep sessie en halleluja wat een verschil!!! Consequent weer met de basis de deur uit EN met muilkorf, dat geeft voor mij zoveel rust.

Vandaag hebben we echt een PERFECTE wandeling gehad van 45 min zonder 1 x spanning op de lijn en 3 honden gepasseerd!!! Zo mega trots op mezelf en Bennie.

Leidy nogmaals bedankt voor alles!! Ik blijf Member in de nazorg groep, zodat ik niet kan verzwakken en mocht je in de buurt zijn, je bent altijd welkom dikke kus.

Richelle en Bennie.

 

 

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/234213780937331/

Geef een reactie