Nieuws

EXTRA ONLINE NAZORG

Ben jij ooit door life coach Leidy Zijlstra gecoacht? Dan is deze mededeling wat voor jou.

Leidy heeft binnen haar bedrijfsvoering heel goed onder de loep genomen hoe ze haar Klanten na een consult het beste kan opvangen.

De beste combinatie blijft nog altijd een privé balanssessie + een ‘follow up’ sessie en een groepsconsult met een ‘follow up’. Echter, zijn er ook hondeneigenaren die in het verleden door Leidy zijn gecoacht (of recent), die niet zulke grote obstakels meer ervaren dat het nodig is om Leidy te laten komen, maar toch gebaad zijn bij advies & tips en daarom…

Is het voor iedereen ???????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????????????? mogelijk om zich aan te sluiten bij de besloten Instagram community. Waarom alleen voor gecoachte? Leidy post al jaren haar balanssessie video’s en iedereen vraagt zich af hoe honden van wild naar rustig kunnen. Dit zijn altijd de vragen van de mensen die niet door haar gecoacht zijn. Dit kan ervoor zorgen dat mensen het zelf (negatief) interpreteren, maar Leidy laat bewust video’s zien met de persoonlijke ervaringen van de Klanten. Dit zijn de mensen die delen hoe ze het hebben ervaren en hebben geleerd. Deze mensen begrijpen dus wat Leidy met het brein van de eigenaar zelf doet. Doordat ze het hebben ervaren, kunnen ze haar methodiek goed toepassen en de informatie die in de nazorg groep wordt gedeeld goed uitvoeren. Leidy wil dat haar methodiek zuiver en goed blijft en dat kan als mensen het zelf hebben ervaren.

Als je bent geabonneerd, krijg je toegang tot deze besloten Instagram community en alle voordelen die het te bieden heeft. Leidy zal iedere week al jullie vragen beantwoorden. Dit zal ze door middel van een video doen, zodat het echt persoonlijk is. De groep zal met de tijd gaan groeien en ze zal men tegen die tijd naar de video’s verwijzen waar al tekst en uitleg staat. Echter, zal ze – in beginsel- iedere week nieuwe video’s posten, maar ook inzichtgevende quotes en opdrachten. Dit gaat ervoor zorgen dat iedereen gemotiveerd, scherp en consequent blijft. De Leidy-methode is keihard werken en Leidy wil voorkomen dat mensen terugvallen in oud gedrag.

Leidy vangt je naderhand dus op en voorziet je van bonus materiaal.

Je betaald slechts €14,99 per maand (automatische incasso) en kunt zolang deelnemen als nodig is en kunt ieder moment opzeggen.

Wil je dus weer even wat sturing en support met mede gecoachte? Meld je dan aan en dan zorgen we ervoor dat het een veilige en hechte community wordt. Als je door Leidy gecoacht bent weet je dat ze een grote lading positieve energie, humor en liefde bezit en dat ze dat met haar expertise graag deelt.

Geef een reactie