Nieuws

NEGATIEVE BERICHTEN OP HONDENFORUMS

Leidy-ervaringen-negatief-op-hondenforums-|Hondenforum|
LEIDY NEGATIEF

De ‘socials’ zijn onverbiddelijk en uitingen van afgunst en ronduit onwaarheden vielen mij ten deel, zoals:

 • Leidy is in Amerika bij Cesar Millan geweest
 • Omdat Leidy haar honden eens een bijtincident hebben gehad, werkt haar methode niet
 • Leidy is goed in knip en plak werk
 • De Leidy methode is een quick fix
 • Haar klanten moeten harde rukken aan de riem geven
 • Leidy pakt honden hard aan
 • Ze heeft geen studie gevold, heeft geen papiertje gehaald, dus ze doet maar wat…
WAT DOEN DEZE REACTIES MET MIJ

Wat al snel in mij opkomt is een primaire reactie van ‘Als je de energie die je in mij steekt nou eens in jezelf steekt, dan bereik je ook wat’. Inmiddels kan ik zulks reacties beter plaatsten en is het voor mij slechts een teken dat er nog veel werk aan de winkel is om tot bewustwording te komen. Gelukkig doen zulks reacties mij niets meer. Het is niet mijn mindset in de communicatie over dit belangrijke onderwerp en ook niet naar andere hondentrainers toe. Ik besteed mijn energie liever op een nuttige positieve wijze.

In 2017 heb ik een pittige fase moeten doorstaan. Ik kreeg te maken met een obsessieve psychopaat die ervoor zorgde dat honderden mensen mij in twijfel trokken door een online haatgroep aan te maken en de meest bizarre leugens te verspreiden. Ik ben een half jaar bedreigd, gestalkt en lastig gevallen. Een legitieme reden voor al deze acties heb ik nooit gekregen, maar het onbegrip was stuitend.

AUTODIDACT

Een jonge vrouw die zonder studie op televisie komt en podium krijgt, maar bovenal werkt verricht waar mensen geen grip en vat op kunnen krijgen. Waarom niet? Omdat ik iets authentieks doe wat ik zelf heb ontwikkeld (ook wel de Leidy-methode genoemd) en niet in de boeken staat. Hoe denk je dat boeken ontstaan? Door nieuwe ontwikkelingen en bevindingen. Ik heb mede door fase ook mijn eerste boek ‘In verbinding met je hond geschreven, zodat mensen goed kunnen meekrijgen hoe ik werk, waarom ik zo werk en waarvoor ik echt sta én waarvan mensen kunnen leren. Al dit naast de persoonlijk ervaringen die de mensen die ik coach delen.

PERSOONLIJKE ERVARINGEN

Zo nu en dan krijg ik van trouwe fans en ex gecoachten screenshots met teksten van het eerdergenoemd soort. Hele hondenforums worden aan mij gewijd en, wetende dat er ook mensen echt hun research doen, kan ik er prima mee leven dat mijn naam valt. Er zijn ook mensen die verder kijken dan de rancuneuze berichtgevingen, aannames en in de achteloos in de ether gegooide onwaarheden. Wil ik mij hiertegen verdedigen? Nee, want mijn Klanten leveren altijd weerwoord en geven een tegenreactie op grond van hun persoonlijke ervaringen met de Leidy-methode. Dat weegt veel zwaarder dan de uitingen binnen een groep haters. Negatieve reacties worden inderdaad altijd verwijderd, omdat mijn facebook-pagina geen platform biedt aan mensen met ongenuanceerde uitingen vanuit ongenoegen en rancune. We weten allemaal hoe Facebook werkt, er begint er één (de leider) en de rest doet mee en doet er zo mogelijk graag een schepje bovenop. Daar hebben we geen trek in. We connecten enkel vanuit respect en oprecht contact, geen haat en provocerend gedrag.

HONDENWERELD

De hondenwereld is niet altijd een fijne wereld en daarom vind ik het heerlijk dat ik iedere dag alleen werk. Ik werk vanuit mijn hart en dat is het mooiste wat je kunt doen. Ik wil verder alleen samenwerken met hondeneigenaren die de waarde van mijn privé  balanssessies inzien en niet vanuit onmacht willen handelen. Het is mijn streven dat mensen de beste versie van zichzelf worden en zo ook voor hun hond, waardoor die begrepen wordt en geen stress meer hoeft te ervaren. De mensen die zich door mij laten coachen hechten waarden aan hun persoonlijke ontwikkeling en willen dus in het belang van zichzelf en hond aan zichzelf werken.

GELOVEN IN JEZELF

Ik weet dat ik goed bezig ben en ben absoluut zeker van de werking van mijn methode en de waarde van mijn inbreng.

 • Ik heb een theaterzaal met 300 man vol gekregen. Geen ervaring voorheen gehad, maar ik ben het gaan doen!
 • Inmiddels heb ik al twee boeken zelf geschreven en zijn er al zo’n 5.000 boeken verkocht
 • Met mijn honden heb ik in de gesloten instelling mogen werken waar ik vroeger zat. Mijn roedel mocht deze kwetsbare doelgroep spiegelen.
 • De zelfontwikkelde Leidy-methode biedt unieke transformaties
 • Ik heb inmiddels al duizenden hondeneigenaren gecoacht
 • Middels televisie, magazines en social media durf ik mij zichtbaar te maken met alle negatieve kanttekeningen die het met zich meebrengt
 • Ik ben mijn hart gaan volgen en ben niets iets moois gaan maken.
DOORZETTEN

Juist, dat ben ik en dat is gekomen doordat ik trouw aan mijzelf ben gebleven en niet met de ‘haters’ mee te gaan, door keihard te werken, mijn gevoel te volgen en te geloven in kracht van mijn methode. Oh, en door op m’n bek te gaan en weer op te staan. Op deze wijze raak je niet gediskwalificeerd, maar leer je en sterkt je in de strijd tegen onwetendheid en nonchalance. Ik benoem dit vanuit trots. Ik heb een hele weg moeten afleggen om te komen waar ik nu sta en heb zoals iedereen nog een lange uitdagende weg te gaan.

Deze foto laat ook precies zien hoe ik met haat om ga, ik:

 • focus me op mezelf
 • sluit mij af van de omgeving
 • doe mijn werk met passie en vreugde
 • werk altijd in de frisse lucht
 • werk iedere dag hard aan mezelf
 • omring mezelf alleen maar met dieren en positieve mensen
 • geloof in mezelf.

Dit bericht schrijf ik niet om jou, die dit leest, te overtuigen. Ik schrijf dit, omdat ik na maanden zwijgen mezelf eens wil laten horen. Daarnaast wil ik mensen het besef meegegeven dat je nooit mag oordelen op basis van geruchten en aannames. Maak gerust eens kennis met mij. Wat kan ik voor jou betekenen?

Geef een reactie