Nieuws

EXCLUSIEVE PUPPYCURSUS

hondenschool-de-bewustwording-life-coach-leidy-

Wil je maar liefst 12 weken door mij begeleid worden? Niet op een veld met 20 puppy’s staan, maar in een groepje met zo’n 6 puppy’s trainen? Wil je voorkomen dat je uit de bocht gaat vliegen met je nieuwe aanwinst? Wil je een bewuste hondeneigenaar worden? Dan is de puppy ‘hondenschool de bewustwording’ wat voor jou! Om de week kom je met de andere hondeneigenaren trainen en de week dat er geen praktijkles is, sta ik alsnog op afstand voor iedereen klaar. Je doet een investering in een heel hondenleven, want problemen voorkomen is altijd beter dan genezen.

HONDENSCHOOL DE BEWUSTWORDING

 

Dit is dé hondenschool waar je gaat leren hoe je je volgens de Leidy-methode van binnenuit het beste kunt verbinden met je nieuwe trouwe viervoeter en waar je gaat leren hoe je van onbewust naar bewust kunt gaan. Hoewel het wat zweverig kan klinken, zal je bemerken hoe hard het eigenlijk werken is en hoe tastbaar het resultaat zal gaan worden als je vanuit deze invalshoek gaat verbinden met jezelf en je hond. Alle hondenrassen zijn uiteraard welkom!

Het onderbewuste is een mechanisme dat onderdeel uitmaakt van je geest. Zo hebben wij als mensen een bewuste geest, dit is het gedeelte van jouw rationele verstand, en je hebt de onderbewuste geest, dit is het deel waar je als mens geen zicht op hebt, maar wel waar je vanuit kunt handelen.

KEN JE EIGEN AANDEEL

Ik maak je van dit onderbewuste gedeelte in de relatie met je hond bewust. Alleen dan kun je in bepaalde situaties de gedragingen bij je hond veranderen, in goede banen leiden en nieuwe aanleren.

Zo kun je vast wel begrijpen dat wanneer je hond al weken aan de riem trekt en/of uitvalt, je primaire reactie al gauw het corrigeren (terugtrekken, schreeuwen, boos worden etc.) zal worden en deze situatie spanningen veroorzaakt. Je hond reageert hierdoor ook steeds intenser en je staat binnen no time tegenover elkaar.

Bij de hondenschool “de bewustwording” ga je o.a. leren hoe je dit dus kunt voorkomen. Als eigenaar moet je wel leren hoe je de verbinding met jezelf kunt opmaken. Je hond zal namelijk dat reflecteren wat jij denkt en voelt.

DEELNEMEN

Je kunt je aanmelden voor de groep met puppy’s van 3 tot 6 maanden en voor de groep van 6 tot 12 maanden. Ik acht het van belang bij de hele jonge puppy’s dat je als hondeneigenaar je puppy eerst de tijd geeft om in huis te wennen. In deze periode kun je ook al waarnemen waar bijsturing nodig is. De meeste puppy hondeneigenaren melden zich vaak rond de drie maanden en dat is een prima leeftijd om bewust aan de slag te gaan. Tevens zijn dan de meeste puppy’s ook overal voor ingeënt.

Je kunt je als tweetal opgeven voor deze cursus. Je kunt gaande weken natuurlijk wisselen van samenstelling binnen het gezin, maar het maximale zijn 2 deelnemers. Op deze manier is er voor iedereen aandacht.

Wat kun je verwachten tijdens de puppycursus van 6 lessen?

LEES HIER DE INHOUD EN INDELING LESSEN

Ben je klaar om op een bijzonder en effectieve manier met je pup het traject aan te gaan? Meld je dan snel aan! De locatie is in provincie Breda in Zundert.

Geef een reactie