Nieuws

ERVARING GROEPSCONSULT

Hallo!

Ik heb recent deelgenomen aan een groepsconsult, omdat ik het erg interessant vind hoe je het beste met honden om kan gaan.
Ik volg al een tijdje een aantal hondencoaches op Facebook, maar Leidy sprong er voor mij ver bovenuit. Haar methode sprak mij enorm aan. Dus toen er de gelegenheid kwam om aan een groepsconsult deel te nemen en dit qua budget ook voor mij haalbaar is, waagde ik de sprong en schreef mij in.

Even wat over mij: ik ben een vrouw van 59 lentes jong en heb op dit moment een XS hondje Dushi van 5,5 jaar (kruising Maltezer X York) en een langdurige logeerhond Djeems (kruising Vlinderhond X Chihuahua). Met Dushi wilde ik naar het groepsconsult om de puntjes op de i te zetten en natuurlijk om Leidy persoonlijk te ontmoeten.

Ik ben al in het bezit van haar boek en ga met een buurvrouw naar haar theatershow waar wij erg naar uitkijken! ????

Het was een hele fijne leerzame dag. Mini Dushi tussen al die (voor haar) supergrote blaffende, grommende honden, wilde het liefst meteen weer de auto in, maar dat gebeurde natuurlijk niet. Wij hebben allemaal veel van Leidy en elkaar geleerd. Dat was soms ook erg emotioneel, ik vond het bijzonder dat iedereen zichzelf kon zijn, niets was gek of raar, dat voelde erg fijn.

Het bijzondere aan de methode van Leidy vind ik dat zij de mens achter de hond coacht en dat heb ik nog nergens anders kunnen vinden. De hond is goed zoals hij/zij is en dat bleek ook aan het einde van het consult. Van blaffende, grommende honden was niets meer te horen. Wij liepen allemaal heel ontspannen door elkaar heen op het veld. Dat voelde zo fijn! Al dat zonder externe middelen, zoals snoepjes, bepaalde soort riemen, maar door je mindset en Leidy leert je hoe je dat kan doen!

Ik ben enorm blij dat ik dit consult aan mij heb gegund en uiteindelijk natuurlijk ook voor mijn lieve Dushi.

Lieve Leidy, nogmaals superbedankt voor deze kans en dat jij er bent! Ik wens je veel geluk en ga je uiteraard nog steeds volgen.

Geef een reactie