Nieuws

HONDENBANK

Trok dit plaatje je aandacht? Logisch! Er zijn onwijs veel varianten van hondenbedden, maar zeg nou eerlijk? Ooit een hond gezien met een speciaal gemaakte hondenbank? Een hondenbank die stylish, modern en hip is? Een meubelstuk die dus prima in het interieur past en al helemaal als je bij de Deense lijn van Sofacompany blijft. Dit hondenbed is in de kleur ‘Sunday Dusty Rose‘ en ‘Sunday Dark Grey‘ te verkrijgen. Nee, je hond mag niet alleen op zondag op deze bank. Deze bank is echt alleen voor je trouwe viervoeter. De maten van deze hondenbank zijn L 53cm x B 53cm x H 33cm. Helaas, zijn de hondenbanken nog niet voor de grote honden te verkrijgen, maar goed nieuws. Daar zijn ze nog mee bezig, tot die tijd kunnen alle hondeneigenaren van Chihuahua’s tot Beagles er al van genieten, althans de hond. Benieuwd, naar dit leuke meubelstuk? Je kunt bij Sofacompany zonder afspraak naar de showroom in Arnhem, Rotterdam en in Amsterdam gaan en hem bezichtigen. Oh, en je hond is welkom! Tijdens mijn live theatershow, zal die ook zeker te zien zijn. Het is een kwalitatief, stevig een mooi meubelstuk.

Een eigen plek voor een hond is van essentieel belang! Wanneer een hond in huis geen eigen plek heeft, zal het letterlijk in huis zijn plek niet kennen. Een eigen plek is de persoonlijke zone van de hond, waar je als eigenaar je hond met rust dient te laten. Ik ben dan ook nooit gecharmeerd van mensen die hun jonge of oudere kinderen op de plek van hun hond laten liggen. Het oogt grappig, onschuldig en leuk, maar dat is het niet. Door dit soort beelden krijgen mensen een verkeerd beeld. Als de hond zijn grens zou aangeven (nippen, grommen, bijten), zal de hond fout zijn geweest. Omgekeerde wereld en enkel een grote fout van de eigenaar.

Net zoals als mensen, hebben ook wij een eigen plekken nodig. In de trein zitten we allemaal op een eigen stoel en in huis hebben we een eigen bed etc.

Een eigen plek bieden aan je hond creëert rust, duidelijkheid en veiligheid. Als je hond niet op zijn plek blijft, zal je ervoor moeten zorgen dat die zijn plek fijn en vertrouwd gaat vinden en jij als eigenaar zal zeer consequent moeten blijven. Echter, als joe hond in de bench tekeer gaat, zoek dan eens uit wat hem/haar triggert.

Geef een reactie