Nieuws

EENHEID MET JE HOND

Als ik ben geweest is het heel hard werken! Ik verkoop namelijk geen pil die al je zorgen ontneemt, maar wat ik je wel geef is een dosis aan zelfvertrouwen, inzichten en tools die ervoor zorgen dat je met je hond op het goede spoort blijft. Je blijft alleen op dit spoor als je iedere dag aan de relatie met jezelf en hond werkt. Mijn methodiek is een mindset kwestie en dit houd in dat je zorg moet dragen voor je brein, dus je gedachtegang. Denk je negatief, dan zal de uitwerking van je hond dat ook zijn. Denk je positief? Dan zullen jullie veel beter resoneren.

Nicole is één van de vele eigenaren die ik met veel plezier heb geholpen. Dasco is een grote Amerikaanse Stafford van ruim twee en een half jaar. In (????) deze video kan je zien waarom ik bij Nicole en haar gezin thuiskwam. De rondjes werden kleiner, Dasco werd steviger en de frustratie groeide. De Dasco die ze zo graag wilde was eerder een last dan een plezier geworden. Als je dit punt hebt bereikt zit je diep, maar ben je niet te laat. Oke, nou ben ik zeker voorstander van preventief hulp zoeken en niet lang zelf aan te modderen, maar het is mens eigen dat we soms heel diep moeten gaan eer we zien dat het anders moet.

Gelukkig had Nicole nog hoop in de Leidy-methode. Ze wilde zonder snoepjes en onderdrukkers weer normaal met Dasco wandelen. Door het corona virus gingen de groepsconsulten een tijd niet door en koos ze ervoor om toch voor een privé balanssessie te gaan. Hoe sceptisch haar partner ook was, Nicole wist dat ze belang had bij de Leidy-methode.

Het is nu bijna twee maanden terug en deze week ontving ik onverwachts deze foto en een video van een Dasco die keurig naast zijn eigenares aan het skaten was. Sterker nog, ze hield de riem maar met twee vingers vast. Uiteraard filmt ze niet iedere skate ronde, maar wilde ze natuurlijk heel graag haar progressie met mij en nu ons delen.

Dit had ze echt nooit durven dromen want het leek zo uitzichtloos, maar ze heeft zelf het tegendeel bewezen. Als je precies doet wat ik je leer en dat is vooral heel veel uit je comfortzone gaan, je mindset opnieuw programmeren en zelfreflectie toepassen, dan kan je echt weer fijn met je hond wandelen en zelfs skaten. Dit is een pittige berg die je moet beklimmen, want verander je patronen en dus gedragingen maar eens. Nee, dat gaat niet met één dag, maar als je iedere dag doet wat ik je heb geleerd bereik je net als Nicole weer een eenheid met je hond!

Dat ze velen maar mag inspireren! Geef nooit op en ga voor de beste relatie met je hond.

???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????:

“Hoi Leidy!

Ik wil je bij deze nog even laten weten dat het nog steeds heel goed gaat. Soms nog wat spanning op de lijn als er een hond dichtbij langs loopt, maar we hebben echt al zoveel overwonnen! Zijn echt nog elke dag blij dat jij bij ons bent gekomen en ons hebt geholpen.”

Hier doe ik het voor!

Geef een reactie