Persoonlijke ervaringen

Disbalans in huis

||

Vandaag was eindelijk de dag aangebroken dat Life coach Leidy bij ons voor een consult kwam van 90 minuten. Wij zijn de eigenaar van een Amerikaanse Bulldog van bijna 2 jaar, genaamd Reeva. Reeva, is een super lieve hond voor bekende, mensen die ze niet kent doet ze altijd lelijk tegen, zowel buiten als binnen.

Wij wisten wel dat ze angstig was en hadden de hoop dat dit over zou gaan naar mate dat ze wat ouder werd. Wij dachten echt dat dit de pubertijd was. Ook wisten we dat het aan ons lag, maar konden niet plaatsen wat we precies verkeerd deden, waardoor wij ook gefrustreerd raakten. Dit maakte dat we minder gingen buiten gingen lopen, omdat dat ook geen succes was.

We zijn met Reeva op puppycursus geweest toen ze 12 weken was.

We hebben daarna ook nog een vervolgcursus gedaan. Daar werd toen al tegen ons verteld dat Reeva wel angstig was. Haar gedrag veranderde niet en we hebben nog een bekende trainer in de hondenwereld laten komen, maar dit heeft ons niet voldoende kunnen helpen. Je raakt de wanhoop nabij. We merkte op dat de training puur gericht is op laten zitten en af te laten gaan. Er werd niet naar gekeken als een hond angst uitstraalt en hoe we dat dan moeten oplossen. Dus we bleven met een hond zitten die trok, blafte en angst uitstraalde. Vandaar dat we dus Leidy hebben ingeschakeld om dit probleem op te lossen.

Tot we dus door kennissen zijn ingelicht over Life coach Leidy. We hebben toen beelden opgezocht op haar Facebook-pagina. Toen wij de filmpjes zagen op Facebook, dachten wij dit zouden we ook heel graag willen met Reeva.

We hadden best wel twijfels over Reeva of dit echt door Life coach Leidy haar hulp in zo’n korte tijd opgelost kon worden.

Maar op ze Rotterdams gezegd; we stonden gewoon met een bek vol tanden!!!!

Nadat Leidy Reeva en ons onder handen had genomen en ons bewust had gemaakt, liep zelfs onze dochter van 13 jaar met Reeva op straat. Terwijl, onze dochter niet met Reeva kon wandelen, zonder dat onze dochter door Reeva werd uitgelaten.

We zijn blij dat wij vandaag met onze beide voeten op de grond zijn gezet, doordat wij niet het juiste gevoel overbrachten aan Reeva.

Met plezier en een goed gevoel kunnen wij nu weer met Reeva Lekker een stuk lopen zonder te trekken.

Met positief werken (dus niet domineren en strijden tegen je hond) haal je alles uit je hond en zie je hoe je hond kan zijn. Dat is wat wij nu vandaag allemaal hebben geleerd van Life coach Leidy.

Wij zijn super blij dat wij Leidy hebben laten komen en zouden dit zeker voor andere mensen aanraden die ook een probleem hebben met hun hond.

Wij zijn ook zo blij en opgelucht dat mensen weer gewoon binnen kunnen komen zonder het geblaf. Fijn voor ons, maar vooral fijn voor Reeva!!! Want daar gaat het uiteindelijk om.

Geef een reactie