Berichten, Nieuws

MIJN DISBALANS MAAKTE MIJ EEN GEVAAR

Live show

Lieve Gandor,

Vanmorgen stapte ik weer met veel plezier de auto in en keek ik bijtijds nog de mail en zag ik een mail van je lieve eigenares binnenkomen, met de vraag of ik nog zou komen? Ik had de mail nog doorgespit en zag dat ze zich had vergist qua tijdstip. Dat mocht allemaal de pret niet drukken. Ik was op tijd en we konden aan de slag.

Beste man, je hebt mij geraakt! Dit merkte ik na het consult extra op, omdat ik emotioneel werd onderweg naar mijn volgende consult. Ik zag mezelf zo in jou terug! Anders dan bij de vele consulten die ik heb.

Al die heftige uitingen van jou aan de riem, waren allemaal gedragingen die voort kwamen uit ‘HELP, IK WORD NIET BEGREPEN EN DOE DUS MAAR WAT.” Heel herkenbaar, want ook ik werd vroeger niet begrepen. Ben met harde hand aangepakt, moest aan verdovende medicatie en werd niet begrepen, wat maakte dat ik net als jij fel, hard en boos en “onhandelbaar” werd. Terwijl ik vroeger net als jij heel onzeker was en enkel sturing, rust, structuur en liefde nodig had.

We gingen naar buiten en het was CHAOS! Je trok aan één stuk door, viel uit en als het je teveel werd hing je in de armen en benen van je eigenaren. Ik dacht alleen maar “Gandor, ik heb met je te doen en ik voel en snap je! Ik ga je helpen.”

Toen ik met je ging lopen trok je per direct niet meer en van de vele honden had je 1 moment een vrij primaire reactie en hapte je in een halve minuut 3 keer vervelend in mijn arm  Gelukkig reageer ik niet primair en bleef ik in mijn eigen kracht, hallo je deed ook maar wat. Weetje Gandor, veel mensen volgen mij en beseffen niet altijd even goed hoeveel verantwoordelijkheid en lef er voor mijn werk nodig is, maar JIJ bent één van de reden waarom mijn werk zo fantastisch is! Met jouw gedragingen gaan mensen domineren en achterlijke externe pijnlijke hulpmiddelen gebruiken, omdat ze denken dat dat de oplossing is. Die hebben het mis, enkel eigenaren kunnen het verschil maken.

Ondanks die 3 happen, bleef het daar enkel bij. Overigens heb ik geen wonden opgelopen en heb ik geen pijn ervaren, emoties schakel ik dan in deze uit. Ik moest mijn werk doen en jou helpen en liefdevol sturen. Je trok niet, passeerde alle honden en je grootste “vijand” zonder uit te vallen en we waren een mooi team, dus we bleven in het hier en nu. Ik ben gewoon niet onder de indruk van jouw gedragingen en weet wat er nodig is om dat in goede banen te begeleiden.

Toen gingen jouw 4 lieve eigenaren aan de slag met zichzelf! Ze kwamen zichzelf erg tegen, want ze zaten zo in hun onmacht en ineens merkte ze op wat heel hun doen met jou deden. Je adoreerde ze, volgde en hapte enkel uit als het gewoon teveel voor je werd door hun spanning. Wanneer ze zelf rustig en assertief waren passeerde je de honden zoals ze dat wenste. Geen getrek, uitval en hapgedrag. Heel mooi om te zien!

Lieve Gandor, ik wil je bedanken voor je vertrouwen en samewerking! Jouw eigenaren gaan keihard aan de bak met al het geleerde en weten nu wat ze moeten doen en laten. Ik heb zoals altijd alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat ze jou leren begrijpen. Dat doen ze nu en ze gaan er weer voor!

Dag rakker, ik vind je leuk en zie uit naar de groei tussen jou en jouw 4 lieve eigenaren

Geef een reactie