Nieuws

DIERENDAG KORTING 2021 | LEIDY ZIJLSTRA

Dierendag-korting-life-coach-leidy

Het is weer nationale dierendag. Ik hoop dat het voor iedere hond een fijne dierendag is. Een dag waarin liefde en respect extra centraal staan, maar ook een dag waarbij ik extra stil sta bij de honden waar het huis te klein is en die het niet fijn hebben. Laten we deze honden ook niet vergeten. Ik wil deze dierendag graag voor iedereen een stukje leuker maken. Dit maakt dat je vanaf vandaag 4 t/m 11 oktober 2021 (00:00 in de nacht) gebruik kunt maken van de volgende kortingscodes. Middels deze leuke korting hoop ik dat het voor de mensen die mijn hulp goed kunnen gebruiken een stuk toegankelijker wordt.

ONLINE SHOPPEN

Wil je jezelf of een vriendin een leuk pakket samenstellen om zo ook jouw of haar hond te verwennen? Maak dan gebruik van de 25% kortingscode online shoppen. Dit geldt vanaf een bedrag van € 25,-. Deze code is dus alleen geldig voor alles wat je in de online webshop kunt bestellen.

Kortingscode: Dierendag21

TELEFONISCH CONSULT

Het huidige tarief voor een telefonisch consult van 20 minuten is € 34,- maar is nu in te plannen voor een tarief van € 19,-

Kortingscode: Telefoon21

EENMALIGE PRIVE BALANSSESSIE

De huidige tarieven voor een eenmalige privé balanssessie van 2 uur zijn € 385,- maar zijn nu in te plannen voor een tarief van € 200,- excl. reiskosten

Kortingscode: Sessie1

TWEE PRIVE BALANSSESSIES MET NAZORG

De huidige tarieven voor (1e sessie 2 uur en de follow up 1,5 uur) privé balanssessie zijn € 640,- maar zijn nu in te plannen voor een tarief van € 450,- excl. reiskosten.

De huidige tarieven voor (1e sessie 1,5 uur en de follow up 1 uur) privé balanssessie zijn € 540,- maar zijn nu in te plannen voor een tarief van € 350,- excl. reiskosten.

Kortingscode voor beiden: Sessie2

GROEPSCONSULT

De huidige tarieven voor een groepsconsult van 3 uur zijn € 185,- maar zijn nu in te plannen voor een tarief van €  145,-.

Kortingscode: Groep1

MEELOOPDAGTRAJECT

Een intensief meeloopdagtraject van twee sessies bedraagt € 1.650,- maar is nu te plannen voor een tarief van € 1.000,- (in twee termijnen betalen mogelijk). Je kunt mij voor dit traject mailen.

GROTE KORTING

Deze kortingen geef ik zoals jullie wel hebben meegekregen eigenlijk nooit, maar ik zie graag dat er nog veel meer eigenaren bewust en ontspannen het jaar kunnen afronden met hun hond.

Ik zie ernaar uit om jou en jouw hond op de goede weg te helpen.

Mocht de kortingscode of iets niet werken via de website, stuur dan gerust even een mailtje naar info@lifecoachleidy.nl en dan lossen we het samen gewoon even op.

Hoe dan ook, laat deze korting niet aan je voorbij gaan! Het zal het begin worden van een fijne verbinding met jezelf en hond!

Geef een reactie