Nieuws

NIEUWE PUPPYCURSUS

Hondenschool-de-bewuswording

Een paar keer per jaar neem ik uitgebreid mijn bedrijfsvoering onder de loep. Hierin neem ik ook de feedback van andere mensen in mee. Het is altijd fijn om vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken mijn activiteiten te bekijken en aan te vliegen. Wanneer ik dit doe ga ik ook zeker terug naar de basis. Waar stond ik als startende hondeneigenaar? Wat had ik anders kunnen doen? Wat waren destijds mijn behoeftes en hulpvraag? Welke hulp kreeg ik destijds niet en hoe kan het anders?

EXCLUSIEVE PUPPYCURSUS

Recentelijk ben ik weer mijn puppycursus op hondenschool de bewustwording gaan bekijken. Het concept is precies wat ik wil en heb ik destijds deze mogelijkheid erg had gemist. Ik meen een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben getroffen met mijn prijsstelling. Echter, ik ben de puppycursus vanuit een andere invalshoek gaan bekijken en wel vanuit mezelf als puppy hondeneigenaar van destijds. Ik liep ontzettend vast met Rayo en was niet op iedere hondenschool welkom gezien zijn ras. Op hondenschool de bewustwording wordt geen rasonderscheid gemaakt. De gegeven adviezen als in afleiden met de stem, aan de zijlijn staan, snoepjes gebruiken, externe hulpmiddelen te gebruiken en al hetgeen wat de mensen die ik nu coach ook veelal hebben mogen ervaren.

Ik wilde graag iemand inschakelen, maar ik begon überhaupt al niet met het zoeken, omdat ik het simpelweg niet kon betalen. Ik had maar een WAJONG-uitkering en moest op de kleintjes letten en ik was altijd bezig met (be-)sparen. Gelukkig heb ik iets kunnen sparen, want mijn eerste hond moest ook geopereerd worden en dat was mijn eerste prioriteit. Ik was mij er zeker van bewust dat een hond geld kost, maar niet dat Rayo door zijn ondervoeding al zo snel medische zorg nodig had.

ALS JE HART KLOPT, DAN KLOPT HET

Vanmorgen stelde ik mezelf een eerlijke vraag: ‘’Wat als er puppy hondeneigenaren zijn die net als jij zo graag hulp willen inschakelen, maar die net als jij toentertijd dit niet kunnen betalen wegens hun persoonlijke en financiële situatie?’’ Deze vraag raakte mijn hartchakra. Dit is het centrum van de liefde en de puurheid.

Ik ging vanuit dit gevoel nog dieper naar mijn gevoel toe. Ik stelde mezelf de volgende vraag: ‘’Als je weet dat het bij jou niet om het geld gaat, voelt de prijs dan nog goed die je ervoor vraagt?’’ Wederom sloeg mijn hartchakra weer aan en werd het voor een eerste keer een nee. Niet omdat mijn puppycursus die € 600,- niet waard is, want de groep zat vorige keer gewoon vol, maar omdat ik een diep besef kreeg dat wanneer ik zoveel mogelijk een goede basis wil geven, ik de toegankelijkheid tot de puppycursus moet vergroten, door een andere prijs te hanteren.

Er zijn heel wat studenten en mensen die rond moeten komen van een uitkering, voor wie tijd om te sparen niet aanwezig is. Immers, een puppy is maar zo lang een puppy.

MIJN MISSIE

Dit heeft mij tot het volgende doen besluiten. Ik wil altijd vanuit mijn hartchakra handelen en voor het eerst in jaren zegt mijn gevoel dat ik dus mijn aanpak moet veranderen. Ik heb besloten dat de kosten van de puppycursus worden verlaagd, zodat mijn missie (hetgeen waarvoor ik het allemaal doe) echt volbracht kan worden. Hoe meer puppy’s een goede start met hun eigenaar kunnen leggen, hoe minder bijtincidenten, herplaatsingen en hoe meer gebalanceerde honden we hebben.

De puppycursus van 6 lessen zal daarom vanaf nu € 279,- gaan bedragen voor max. 2 personen uit hetzelfde gezin.  Ik kon destijds namelijk heel wat hulp gebruiken, maar moest zelf het wiel uitvinden!

FALEN IS GROEIEN

Heb ik nu gefaald als ondernemer? Ja, want falen is groeien! Dat is wat ik nu heb gedaan door trouw aan mezelf te blijven en altijd open te staan voor andere inzichten en ontwikkelingen. Het is de enige manier om vooruit te gaan en niet vanuit je ego en trots te handelen.

Tegen de mensen die (ten onrechte) beweren dat ik er alleen voor het geld in zit, zeg ik: Als dat is wat je gevoel zegt, dan ben ik niet de aangewezen persoon om jou verder te helpen. Ik wens deze mensen veel liefde, rust en zachtheid toe. Zodat ze de energie die ze hebben positief kunnen besteden in plaats van die te projecteren op iemand die echt keihard werkt en haar best doet.

BEWUSTE START MET JE PUPPY

Ben je dus klaar om op een bijzondere en effectieve manier met je pup het traject aan te gaan? Om zo een fijne bewuste reis met je puppy te maken, waarin ik jou als hondeneigenaar centraal zet? Als jij wilt weten wie je bent zonder je puppy ga je pas echt leren wie je bent met je puppy. Wil je de inhoud van de cursus die hondenschool de bewustwording biedt lezen? Klik dan op deze link en als je er klaar voor bent, dan heet ik je van harte welkom op hondenschool de bewustwording. Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@lifecoachleidy.nl en dan hebben we contact.

Data & tijdstippen

Zaterdag 13, 20 en 27 november 2021 van 10.00-12.00
Zaterdag 4, 11 en 18 december 2021 van 10.00-12.00

INSCHRIJVEN

Geef een reactie