Berichten, Nieuws

DE WANHOOP NABIJ

Life coach Leidy
Lieve Jackson,

Vandaag mocht ik jouw fantastische eigenaren coachen.

Bij binnenkomst zag ik al direct waarom het wandelen niet goed ging. We werkte eerst aan jouw over enthousiaste gedrag wanneer mensen binnenkomen. Met 5 minuten veranderde jij in een goed luisterende en rustige hond. Jouw eigenares Angela raakte geëmotioneerd. “Leidy, je bent nog niet binnen en zie mijn hond al veranderen en zo heeft hij zich nooit zo snel gedragen.” Waarop ik zei: “Klopt, mijn energie is anders en ik stuur jullie direct. Daarbij kom ik niet voor niets en wil ik dat jullie direct verandering zien.”

In rust kon ik de zorgen omtrent jou via jouw eigenaren aanhoren. Er waren toch wat vervelende voorvallen gebeurd, wat maakt dat Angela al 2 jaar niet meer samen met haar partner wandelt omdat ze onderling ruzie over jou kregen. Wat maakt dat ze zelfs nu al 1 jaar niet meer met jou buiten durft te lopen. Je was namelijk echt niet te sturen aan de riem en echt een schietend kanon. Kevin kon jou fysiek wel aan maar raakte ontzettend gefrustreerd! Ze waren het heel erg zat om met jou buiten te wandelen. Ik kon ze al snel gerust stellen voor we begonnen en zei vol overtuiging. “Ik wil het weleens zien maar het gaat goed komen hoor.” Ja Jackson, ik ben zeker van mijn kunde.

Eenmaal buiten zag ik de disbalans. Jouw eigenaren hadden echt al van alles geprobeerd maar toen ze mij op Facebook en TV zagen, wisten ze dat er nog hoop was.

Weet je wat mijn werk ook zo mooi maakt Jacks? Dat ik wandelingen die eigenaren al jaren niet meer meemaken als eerste zie. Angela liep voor het eerst langs andere honden en kon jou sturen en 3 jaar frustratie kwam er met tranen uit. Ze ruimde alles op. Nick zijn frustratie werd vervangen voor grote trots en blijdschap. Hij zei meerderen malen: “Dit voelt zo goed Leidy. Zo wil ik wel uren en nog jaren met hem wandelen.” Veel mensen kwamen hun huis uit om te kijken. Vol verbazing zagen ze hoe jij alle honden negeerde en je baas in de gaten hield.

Lieve Jacks, ik ben blij dat ik ervoor heb kunnen zorgen dat jouw eigenaren jou nu begrijpend lezen. Wat ben je een prachtige spiegel! Oh en je hebt een mooie LCL halsband cadeau van ze gekregen. Staat je goed! Ik zie je graag als hulphond op een ander consult. Blijf ze spiegelen want zo gaan ze zichzelf goed tegenkomen.

Liefs,

Leidy

Geef een reactie