Berichten, Nieuws

De blijste hond van Nederland

Lifeocoachleidy

Sinds vorig jaar januari ben ik mijn bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs begonnen. Ik heb inmiddels echt al honderden honden ontmoet en daarmee mogen samenwerken, maar vandaag…

Ik roep Duke uit tot de ‘aller blijste hond’ die ik ooit aan de riem heb gezien! Als er een wedstrijd was had hij 200% gewonnen ? WAUW, alsof ik mezelf zag. Een ontzettend blij en positief ei. Maar… dat blije gedrag was niet meer zo leuk voor Manon. Duke trok altijd en bij iedere persoon en hond werd hij echt een stuiterbal! Oogt onschuldig, maar fysiek was dit geen doen meer. Ze had al van alles geprobeerd, maar niks hielp! Adviezen als een snoepje, forget it. Daar draaide hij zich niet voor om en had 0% oog voor Manon.

Toen ik met Duke liep was hij net zo blij, maar een blij ei in rust! Eenmaal Manon aan het werk te hebben gezet (zonder snoepjes en nonsens) adoreerde Duke haar! Hij keek haar veel aan en volgde ontzettend goed en ja ook toen we alle honden met mensen passeerden.

Ik ben fan van Duke!

Geef een reactie