Berichten, Nieuws

COACHING AAN HUIS

Life coach leidy
Naast 2 spoedconsulten deze week, heb ik de hele week coaching sessies aan huis.

Gezien alles valt en staat met rust en energie, wordt mijn ruimte altijd voor en na een sessie gereinigd met Salie en/of Palo Santo (heilig hout).

Het branden van Palo santo is een eeuwenoude traditie. Het ‘heilige hout’ werd door Sjamanen uit Zuid-Amerika gebruikt bij reinigingsrituelen en heeft een rustgevende geur.

Het hout wordt volgens de traditie niet meteen verbrand, maar moet jaren rijpen om zijn geur volledig te ontwikkelen. Palo santo speelde een grote rol in het leven van de Inca’s uit Zuid-Amerika. Volgens de overlevering zou het slechte geesten verjagen en heeft het een weldadig effect op lichaam en geest.

De heerlijke zachtzoete geur van de Palo Santo werkt rustgevend en verbetert de concentratie.
Witte salie heeft een energetisch reinigende werking en verdrijft negatieve energieën. Door gebruik van witte salie verdrijf je dus de negatieve energie uit de ruimte, of uit het energieveld van de persoon die behandeld wordt.

Aangezien er in zo’n week veelal hele gevoelige mensen komen met allemaal een andere levensenergie, is het belangrijk dat mijn ruimte ook na het werken fijn blijft aanvoelen.

Klaar voor een mooie verbindingsweek om zo mensen te spiegelen en in hun eigen kracht te zetten. Ondanks dat ik ook skype sessie biedt, kiezen de meeste toch voor een echt bezoek. Deze week komen er zelfs mensen vanuit Vlaanderen tot Groningen richting Zuid-Holland.

Rayo en Vida zijn er ook klaar voor, want wanneer ik hun erbij betrek, zien de mensen die komen vaak waar het omdraait ?

Geef een reactie