Berichten, Nieuws

165kg aan de riem

Lifeocoachleidy

Vanmorgen werd ik met een super zenuwachtig gevoel wakker. Dit gevoel had ik heel de dag. Ik kon totaal niet plaatsen waar het vandaan kwam, tot ik aanbelde bij Anita en William. Ik groeten haar en zei; ”Klopt het dat jij al vanaf vanmorgen echt ontzettend zenuwachtig bent? Anita; “Ja, ontzettend. Ik viel pas rond 02.00 in slaap erdoor en heel de week leef ik al toe naar het consult!” Ik; “Ik heb het letterlijk gevoeld, maar het is niet nodig! Het gaat goed komen.”

Dax & Dino zijn 2 grote Newfoundlanders van 80 & 85kg. Dax is helaas al 4x herplaatst. Voor welk gedrag is mij naderhand een raadsel. Gelukkig zit hij nu onwijs goed!

Anita en William hebben van allerlei zogeheten hulpmiddelen in huis, maar niets werkte. Uitlaten deden ze eigenlijk met grote tegenzin, want Dax & Dino waren 2 grote onrustige beren aan de riem. Anita was erg angstig geworden. Ze hadden al heel wat hondengedragskundige laten komen, maar benoemde dat er steeds aan de hond werd gewerkt en niet aan hunzelf. Ik was hun laatste redmiddel! Ze wilden gecoacht worden.

Aan mij de eer om te laten zien dat met 165kg wandelen echt wel kan! Ze stonden perplex dat een kleine vrouw, die tientallen kg’s lichter weegt, zo met 2 honden tegelijk liep en dat in rust én zonder slipkettingen! Daar durfde ze alleen nog maar mee te wandelen.

Ik vond het geweldig dat ik Anita & William mocht leren hoe dat voor elkaar te krijgen! Anita liep zelfs voor het eerst met haar 2 honden zonder slipketting.

P.s Dax & Dino jullie zijn geweldig leuk en knap.

Geef een reactie