Berichten

ZE HEBBEN HET ALLEN GEDAAN

Wauw wauw wauw, vandaag was de aftrap van de groepsconsulten.

Daar stond ik dan, ik zou willen zeggen dat ik letterlijk tegenover de Deelnemers stond en dat is ook zo, maar eigenlijk stond ik ieder moment naast ze. Ik voel me bevoorrecht dat ik met zo’n gemotiveerde groep heb mogen werken. Er is heel veel gelachen, gehuild, naar elkaar geluisterd, geapplaudisseerd en met name… Ontspannen gewandeld! De intensiteit aan honden was aanzienlijk. Diverse hondenrassen met hondeneigenaren die allemaal een verhaal met zich meedragen. Ze kwamen allemaal onzeker binnen, maar verlieten het veld met een grote glimlach en een dosis aan kennis en met name het vertrouwen dat het ze gaat lukken.

Ben jij klaar voor verandering? Meld je vandaag nog voor de geplande  consulten of stel een geschikte locatie voor.

Geef een reactie