Berichten, Nieuws

PESTERS, SCHAAM JULLIE!

Life coach Leidy - Humans and dogs
Lieve Emma & Olly,

Vandaag heb ik jullie dan eindelijk ontmoet. Ik heb de titel pakkend gemaakt, omdat ik veel mensen wil wakker schudden en je inspirerend bent.

Eenmaal in de auto voelde ik dat je gespannen was. Ik kwam binnen en herkende mezelf direct in jou, althans, hoe ik vroeger ook was. Ik ging nog niet de confrontatie aan en wilde eerst zorgen dat je je op je gemak bij mij ging voelen.

Je hebt Olly een nieuw leven gegeven. Olly, was het bekende “probleemhondje.” Verlatingsangst, onzeker en uitvalgedrag aan de riem, maar jij Emma, jij wilde investeren in Olly en met 6 maanden kwam hij in jouw leven. Ik weet zeker dat je na vandaag extra beseft wat voor rots in de branding hij is. Wat een geweldige leraar heb jij op je pad gekregen.

Buiten was het alsmaar raak. Olly, stond met jou alsmaar zwaar onder spanning en Olly maakte geen verschil in hondenras. Hij ging als een jekko tekeer tegen een Pitbull en was alsmaar in zijn redzone.

Toen ik met Olly liep verviel zijn gedrag, maar als ik in je buurt was, voelde ik dat hij als een magneet weer jouw vibraties oppikte en onrustig werd. We hebben laten zien wat Olly nodig heeft en we gingen aan de slag.

Ik voelde al dat je een paardenmeisje bent en dit maakte ook dat je het snel oppikte. Het was zo tof om te zien hoe jullie in rust alle honden passeerde en Olly jou in jouw eigen kracht kreeg.

Waarom herkende ik mezelf direct in jou? Allereerst, ik voelde je energie en verharding en dat werd bevestigd toen je vertelde dat je echt boos kan worden als Olly uitvalt. We hadden nog wat tijd over en wilde je beter leren kennen, om zo nog wat wijze raad mee te geven.

Het raakte mij intens toen ik vernam dat van die zielige pubers jouw leven jaren zuur hebben gemaakt. Ik ben ook gepest en weet wat dat met je doet. Ik werd gepest omdat ik de enige getinte op school was en jij omdat ze jouw onzekere energie voelde en je gewoon wilden pakken. Ik moest even slikken en bedank je met recht voor al je openheid.

Je bent een voorbeeld voor veel gepeste kinderen, waarom? Kijk wat je verdorie vandaag hebt gedaan! Je hebt je masker bij mij afgedaan, hebt je verhaal verteld, liet mijn knuffel toe en je hebt advies van mij aangenomen, maar bovenal… Je hebt je nooit gewonnen gegeven, want kijk waar je nu staat! Je zet je verleden in om krachtiger te worden vanuit liefde en kwestbaarheid en ik ben dankbaar dat ik je die aftrap heb mogen geven met jouw fantastische ziel-spiegel Olly!

Meid, laat je nooit meer van de wijs brengen dat jij niks waard bent of niet goed genoeg bent. Je bent een mooi mens en doordat kansloze figuren jou hebben gekleineerd, heb je moeten overleven, maar nu heb je een prachtige leraar aan je zijde, die je gaat helpen weer volledig te leven met al jouw kwestbaarheid en liefde in jou.

Ik zie ernaar uit je te zien op mijn boekenfeestje, zodat ik je weer stevig kan omhelzen! Deze foto bewust gemaakt, zodat je deze mooie sessie niet zal vergeten.

Succes met jullie proces!

?

Geef een reactie