In verbinding met je hond

Leidy heeft een missie en dat is zoveel mogelijk hondeneigenaren zelfbewust maken. Hiermee voorkom je bijtincidenten, gespannen wandelingen en dat hondeneigenaren vanuit onmacht gaan handelen.  Honden zullen hierdoor beter begrepen gaan worden, waardoor hondeneigenaren weer op het juiste spoor met hun hond komen. Dominante handelingen zorgen voor frustraties en drijft een wig tussen de eigenaar en hond. Het kan heel anders.

Het boek ‘In verbinding me je hond‘ is het boek wat je nodig moet hebben om meer in verbinding met jezelf en hond te komen, maar ook om de Leidy-methode te begrijpen en toe te passen. Het is dan niet het dikste boek, maar de kwaliteit van een boek zit ‘m in de inhoud. De inhoud berust op de honderden balanssessies die Leidy heeft gehad en de persoonlijke levenservaringen met o.a. haar honden. Leidy wil op deze manier mensen al opweg helpen.

Dit boek geeft vele inzichten over hoe het brein bij iemand met een disbalans werkt en wat je eraan kunt doen, om te voorkomen dat dit de overhand neemt in de relatie met je hond of met mensen in je eigen leven.

Zolang je in strijd bent met jezelf, zal je dit ook met je hond blijven. Het is daarom belangrijk om te weten wat je eigen doen en laten teweeg brengen bij je hond en daarop te anticiperen. Dit boek helpt je daarbij.

* Per verpakking kunnen 2 boeken verzonden worden. Indien u er meer besteld gelden er meer verzendkosten. Stuurt u dan gerust een mailtje.