Nieuws

PAARDEN EN HONDEN SPIEGELEN

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat de wereld met dieren voor mij de meest fijne wereld en aanwezigheid is die ik mij maar wensen kan.

Vandaag ging ik naar de boerderij en voelde ik dat ik gespiegeld wilde worden door Don Travolta. Zoals recent gedeeld heb ik voor het pad van heling gekozen en dat is een intens pad. Ik ben geen vrouw die naar iemand toe gaat om te praten. Ik ben een vrouw die zich altijd laat spiegelen door dieren, geïnteresseerd is in numerologie en astrologie. Ik maak hier dus ook gebruik van. Alles in het leven voor mij is energie en liefde. In het verleden heb ik altijd moeten praten over mijn gevoelens en ook al kan ik mij goed uiten en spreken, mijn voorkeur zijn mijn leraren, de dieren. Daarom omring ik mij zo graag met ze. Het is ook mijn taal om in stilte te verkeren en daar voel ik me fijn bij.

Als je mij volgt, dan weet je inmiddels wel dat het werk wat ik doe energiewerk is en een mindset kwestie. Kom eerst in verbinding met jezelf en dan gaat er een wereld voor je open.

In deze video zien jullie mijn proces wanneer ik gespiegeld wil worden door een paard. Ik creëer eerst persoonlijke ruimte en de kunst is het paard niet aan te raken, vol overgave en vertrouwen het paard te laten weten dat hij je die ruimte moet geven. Naderhand ben ik gaan flowen met mijn energie en dus gaan resoneren met Don Travolta. Ik begin altijd rustig, omdat hij ook gewoon warm moet lopen en daarna gaat het eigenlijk altijd vanzelf. Zoals je ziet zie je me veel bewegingen maken. Het is het energetische lichaam wat jullie zien. De uiting die jullie zien zijn mijn emoties. Één van de meest bekendste bewegingen van energie. Je voelt ze fysiek via het energetische lichaam en paarden en honden pikken dit heel mooi op. Daarnaast is de manier waarop je denkt een belangrijk gedeelte van ons energetische lichaam. In je energetische lichaam zit je spirituele zelf, je gaven, je inspirerende zijn enz.

Als ik met dieren ben volg ik altijd mijn gevoel en intuïtie. Dit zijn ook de twee belangrijke communicatiemiddelen van een dier. Tijdens het spiegelen met Don Travolta voelde ik allerlei emoties opkomen. Mijn lichaam ging ook volledig zijn eigen gang en liet goed zien dat de emoties eruit moesten. In het gedeelte van de slomo beelden voelde ik boosheid. Een emotie die vroeger weinig ruimte mocht krijgen. Het ziet er explosief uit, alleen het bijzondere is dat ik Don Travolta niet hoef uit te leggen dat de woede niets van doen heeft met hem en laat staan dat ik hem moet uitleggen waarom het er zit. Dat is niet relevant, ik uit het in stilte waardoor ik het naderhand een plek kan geven. En geen zorgen, hij zag mij dus niet als bedreiging en staat me al wat jaartjes bij.

Het mooiste gedeelte is wanneer Don Travolta in gaat op mijn uitnodiging om te komen. Als je denkt dat hij maar lukraak wat rondjes rent, dan heb je het mis. Hij houdt mij zeer goed in de gaten. Je zag dat hij nog gas wilde geven, maar stopte direct toen ik hem uitnodigde en kwam naar mij toe. De verwarring ontstond, omdat ik even twijfelde hem vanuit die snelheid naar me toe te laten komen, maar die twijfel kreeg weinig ruimte.

Het meest fijne en bijzondere moment daarvan was toen Don Travolta ging smakken en likken. Don Travolta had de spanningen, emoties en verdriet van mij overgenomen en was dit, net zoals ik precies op dat moment aan het doen was, aan het loslaten! Als ik huil ben ik niet een type die getroost wil worden. De aanwezigheid van de persoon en of dier is vaak al voldoende. Don hield dus gepaste afstand.

Ik film deze sessies vaker om terug te zien wat zich buiten mezelf om voordoet. Dat smakken en likken had ik dat moment niet gezien, omdat ik zelf aan het huilen was. Ik kreeg mooie inzichten die voor verandering in mijn systeem zorgde. Je ruimt blokkades op en zorgt dat je energie weer stroomt, daarom is huilen zo lekker. Ik had er vroeger veel afkeer voor, maar nu huil ik wanneer mijn lichaam dit aangeeft. Als je huilt, maak je ruimte voor opluchting en plezier.

Ik leer Don niets aan en dat maakt iedere sessie mooi, omdat het altijd met een andere energie en emotie is. Na onze spiegelsessie hing zijn onderlip als een centenbakkie. Het betekend dat een paard geheel relaxed is en dat voelde ik mij naderhand ook weer. Verder vind ik het altijd leuk om te zien dat Don mij echt als een leider ziet en volgt en maken we wat figuurtjes. Het is gewoon erg genieten en helend om met hem samen te werken.

Lieve mensen, wees lief en zuinig op je hond en paard. Het zijn de beste spiegels die je in heel hun zijn zonder jou te veroordelen bijstaan. Ze hebben je veel te leren, maar sta er dan wel open voor. De strijd die het oplevert, omdat je dit niet wilt (inzien) doet afbreuk op deze mooie creaties met fijne krachten. Het is geen zweverig gebeuren, maar een onzichtbaar feit die ze pas kunnen uiten wanneer ze in hun taal worden begrepen!

 

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/634335597425464/

Geef een reactie