Berichten, Nieuws

Op vakantie met je honden

Vakantie met je honden

Lieve trouwe/nieuwe volgers,

Het is oudjaarsdag en wat heb ik toch een ongelooflijk fijn en leerzaam jaar gehad. Zowel bedrijfsmatig als in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik vele grote stappen gemaakt en een groei doorgemaakt. Daar waar er obstakels waren heb ik die overwonnen. Jullie hebben via mijn sociale media kanalen en mijn TV optredens mij een beetje leren kennen. Met name door het TV programma KRO-NCRV De Wandeling. Vroeger stond ik totaal niet in mijn eigen kracht en nu wel en deel ik met plezier mijn positiviteit. Ook in deze video zit een boodschap…

Met plezier heb ik dagelijks de consult transformatie video’s in elkaar gezet. Dit zet ik volgend jaar natuurlijk gewoon voort. Iedere video is een inspiratie voor een ander. Ik sluit dit jaar af met onze mini vakantievideo. Met veel plezier, discipline en geduld heb ik die in elkaar gezet. Het is het afkijken waard en ja klassieke muziek is echt de rode draad in mijn leven. Het is mooi, raakt en het maakt mijn beleving nog meer af. Ik heb weer genoten van een nieuwe vliegreis met mijn roedel en liefde (die verder niet in beeld komt.) Zo luidt het gezegde: De herinnering die je later wil hebben moet je nu maken.

Ik heb heel veel zin in het nieuwe jaar, want ik heb veel doelen en plannen om mijn bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs nog meer te laten groeien. Mijn methode is dit jaar gezien en door vele ervaren en daar ben ik trots op. Dit komt mede door jullie.

Door mijn honden ben ik mijn bedrijf Life coach Leidy – Humans and dogs gestart en wat heb ik dit jaar veel hondeneigenaren met hun honden op een liefdevolle manier in verbinding mogen brengen. Ik ben mijn hart en passie gaan volgen.

Geniet van de video en laat je lekker meeslepen! Ik wens jullie het beste voor het nieuwe jaar. Wellicht zie ik meerderen van jullie. Maak er een mooi, liefdevol en fijn jaar van en ga voor je dromen en doelen.

Liefs,

Leidy

Geef een reactie