Nieuws

NIEUWE TV OPNAMES

Vandaag had ik de laatste TV opnames. Wat was het een bijzonder en leerzaam traject. Ik roep wel vaker binnen mijn kring dat ik graag mensen ontmoet die mij een spiegel voorhouden. Dat is gebeurd kan ik vertellen. Ik heb met zo’n tof team mogen werken en kon echt 100% mezelf zijn. Ik kan niet wachten tot het zover is, want ik ben nu met recht al zo trots als een pauw. Inhoudelijk, mag ik er nog niets over vertellen, maar geloof me maar, als het zover is, dan zal men dat weten ook. Tof toch, dat je door een samenwerking zoveel over jezelf leert. Zowel privé als zakelijk. Ik heb na de opnames van vandaag geslapen als een roosje. Ik kan het nu loslaten en me weer volledig focussen op de theatershow en andere grote plannen. Het leven, is één groot avontuur!

Ik ben dankbaar.

Geef een reactie