Berichten, Nieuws

NIEUW CONSULT BOEKINGSSYSTEEM

||
Beste geïnteresseerde,

Het is tijd voor verandering en daarom zullen de boekingen van Leidy en de verdere (financiële) afwikkeling daarvan, voortaan via een meer gebruiksvriendelijk, makkelijk en toegankelijk systeem plaatsvinden.

Na evaluatie en naar aanleiding van suggesties van Leidy haar volgers, is er gekozen voor een online boekingssysteem met een gekoppelde agenda. Er zal dus met meer automatische processen gewerkt gaan worden. Hierdoor kunnen mensen nu zelf inzien wanneer er ruimte is om een consult van LifecoachLeidy te vragen, om dit vervolgens direct te kunnen inplannen. Via ‘ideal’ zullen voortaan de betalingen afgewikkeld worden en zal hierop een mail met aanvullende informatie volgen.

Dit alles maakt overigens niet dat er geen persoonlijk contact meer is. Klantvriendelijkheid staat voorop en de toegankelijkheid van Leidy haar team zal per mail blijven. Aan de zijde van Leidy ontstond de behoefte om meer efficiënt met tijd om te gaan. Meer tijd voor inhoudelijke contacten en minder tijd besteden aan administratieve romp slomp stelde zij als doel. Vandaar dat er voor een online boekingssysteem met agenda is gekozen.

Het nieuwe boekingssysteem is voor iedereen toegankelijk en wordt ingezet voor het boeken van balanssessies van 90 minuten, 120 minuten en de persoonlijke coaching sessies bij Leidy aan huis. Ook zal Leidy vanaf dit jaar groepsconsulten gaan geven voor maximaal 4 personen met 1 hond. Deze groepsconsulten zijn geschikt voor mensen die niet een te grote disbalans met hun hond hebben. Meer informatie zal t.z.t. volgen.

De agenda staat nu ingepland voor de komende 3 maanden en de zomertijden worden gehanteerd. Dit betekent dat Leidy vanaf 07.00-12.00 in de ochtenden werkt, omdat het al snel warm wordt voor alle aanwezige en expliciet voor de honden. Klokslag 07.00 lijkt vroeg, maar het is in de zomer echt aan te raden met een frisse ochtendbries een consult te doen, dus laat het je niet afschrikken.

KLIK ?? DIENSTEN ??

Geef een reactie