Berichten, Nieuws

MASKERS

Life coach leidy
Meisje: “Leidy, waarom draag je op soms een lippenstift na geen make up?” Ik: “Ik draag iedere dag make up, alleen zie jij dat niet zo…” Zij: “Huh, maar ik zie inderdaad geen foundation en mascara enz.” Ik: “Laten we even voor de spiegel gaan staan en mijn vraag aan jou, wil jij je make up eens afdoen?” Zij: “Nee, dat durf ik niet, dan ben ik lelijk.” Ik: “Dit is precies de reden waarom ik eigenlijk geen make up draag. Ik wil mezelf iedere dag mooi vinden zonder make up, ik wil iedere dag genieten van mijn sproetjes en de make up die ik draag kost mij niks. Enkel een dosis zelfvertrouwen en zelfacceptatie.” Meisje: “Ik zou nu eigenlijk willen huilen, maar dan zal mijn mascara lekken. Ik wil ook jouw make up hebben.”

Wellicht raakt dit stukje je, maar het is wel een reality check! Zoals jullie weten coach ik mensen en dat ook zonder honden. Wanneer ik coach gaan er letterlijk en figuurlijk maskers af. Jullie zullen het vast ook om je heen zien, jonge meisjes en of vrouwen die zich achter een lading make up verschuilen of foto filters, omdat de maatschappij verwacht dat alle vrouwen er altijd tip top uitzien en schijnbaar kan dat alleen met make up. Ik zal je wat vertellen, dat is BULLSHIT!

Mijn boodschap aan alle vrouwen. De beste make up die je kunt dragen is je glimlach! Zelfs een zwerver met een slecht gebit en weet je waarom? Omdat mooi zijn en voelen niet gerelateerd aan uiterlijk dient te worden, maar aan het innerlijk. Echte shoonheid komt van binnenuit en dat weegt echt niet op tegen een lading make up. Je bent goed zoals je bent en je bent een unieke versie van jezelf. Hoe tof is dat! Waarom zou je op iemand willen lijken of iemand willen zijn die je eigenlijk niet bent? Jezelf leuk vinden en accepteren brengt je tot je werkelijke masker en dat is de persoon die iedereen dient te accepteren! Als je laat zien wie of wat je bent, zal je krijgen wat je nodig hebt.

Denk er maar eens over na en voor nu wens ik jou die dit leest… Een goede nacht ?

Winkelwagentje
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te bladeren, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

EXTRA

Hondencoach Leidy Zijlstra zal vanaf augustus 2024 steeds minder privé balanssessies gaan geven en zich gaan focussen op de Leidy-methode opleiding. Vanaf september 2024 zal haar collega Dunyah de groepsconsulten en privé balanssessies door de BENELUX gaan geven. Leidy Zijlstra zal t.z.t alleen nog spoedconsulten gaan geven aan huis bij hondeneigenaren en sessies in Apeldoorn.