Berichten, Nieuws

Life coach Leidy op de Newfoundlander wereldrecord dag

Lifeocoachleidy
Bij deze wat beelden van mijn eerste demonstratie. Voor het eerst heb ik in het bijzijn van honderden hondenliefhebbers laten zien hoe ik te werk ga op mijn consult. Ik stond heerlijk in mijn eigen kracht en ik heb genoten.

Ik kan jullie met veel blijdschap vertellen, dat dit niet het laatste evenement is. Vandaag al het één en ander besproken en binnenkort is er een heel Leidy-methode weekend en zal ik in groepsverband eigenaren gaan spiegelen en leren hoe je het beste met je hond op een liefdevolle en ongedwongen manier kunt wandelen etc. Wat ik al wel kwijt kan, dit weekend zal zich dit jaar bevinden in de provincie Groningen.

Hierover volgt binnenkort meer informatie! Ik kan jullie vertellen dat ik er in ieder geval nu al heel veel zin in heb, want…

Geef een reactie