Berichten, Nieuws

Lieve Beer

Balans sessie / LifecoachLeidy / Honden / Akita

Al vaak heb ik mails ontvangen met “werk je ook met Akita’s?” Jouw lieve eigenaren vroegen dat niet, want zoals je vandaag hebt meegemaakt, werk ik geheel aan de eigenaar.

Jij was een ULTRA SUPER DUPER enthousiaste hond aan de riem! Sprong alle kanten op en trok ook nog eens. Enigszins grappig om te zien, maar jouw eigenaren waren daar wel klaar mee. En jij staat ook op de lijst van 21 hoogrisico honden en ze wilden van de disbalans af.

Ze hebben geleerd om jouw gedrag onder controle te krijgen met een slipketting, want ze wisten niet beter. Maar al snel ging jouw prachtige kraag achteruit, sterker nog het werd helemaal kaal en jouw gedrag was nog niet verholpen en ze raakte enorm gefrustreerd. Gelukkig zijn ze hiermee gestopt en al snel nadat jouw bazin mij volgde, had ze een afspraak voor een paar maanden later staan.

Vandaag hebben wij laten zien hoe het anders kan. De aanwezige mensen moesten lachen en zeiden “Welk pilletje heb je in hem gestopt?” De sfeer was heel leuk.

En toen ervoeren jouw eigenaren eindelijk een rustige Beer. Met 2 vingers liepen ze tussen de honden. Wat een prachtig gezicht, de rust in hen was daardoor ook bij jou terug te zien.

Lieve vent, geniet ervan! En blijf ze vooral spiegelen.

Liefs.

Geef een reactie