Berichten, Nieuws

De Leidy methode – Motivatie video

Leidy zijlstra methode / honden/ balans

Mijn roedel trok behoorlijk (zij lieten mij uit i.p.v. ik hen), ze hoefde maar een kat te ruiken en laat staan te zien en de lijn stond op knappen, ze hoefde maar een hond te ruiken en van verre meters te zien en Rayo stagneerde en ging liggen en sluipen en haalde daarna uit, Vida ging dan gelijk piepen en krijsen en moeilijk doen. En als een anderen hond naar hun blafte, of dat nou passerend of van een balkon was, dan was het hek al helemaal van de dam. Kijk maar eens naar dit filmpje wat ik met hen heb bereikt, dit is voor iedereen mogelijk, als je maar wil en doorzet! Ik vind wandelen met hen echt weer onwijs leuk! Mijn honden (de vesten zijn overigens swap coolers, die houden hun lichaam cool) lopen nu iedere wandeling keurig naast/schuin achter mij. Iedere wandeling leer ik van ze, want honden blijven je tenslotte altijd spiegelen. Alleen als je erin wil kijken, zal je zien en leren wat jezelf anders dient te doen.

Na mijn komst dienen de hondeneigenaren keihard verder met zichzelf aan de slag te blijven gaan. Oude patronen dienen ze achterwege te laten, externe (pijnlijke/onderdrukkende) hulpmiddelen moeten de deur uit, ze moeten de confrontatie met hun eigen onzekerheden en angsten aangaan en iedere dag bereid zijn om te willen werken aan zichzelf en daardoor dus ook aan de relatie met hun hond. Als men daar niet toe bereid is, ben ik niet de persoon om de desbetreffende persoon te coachen. Ik help en spiegel men en zet de eigenaren daardoor op het goede spoor en daarna kan en gaat men zelf verder aan de slag. Ik vond het voor mezelf een waardevol en leerzaam proces.

Wat ik merk in de hondenwereld, is veel haat en nijd en veelal van mensen die mij nog nooit persoonlijk hebben gesproken en laat staan hebben zien werken. Hoe toepasselijk. De reden waarom ik mij er niets van aantrek, is omdat het geen wat ik mijn klanten leer, ook precies het geen is hoe ik met mijn trots Rayo en Vida omga. Mijn roedel is werkelijk waar mijn alles en ik ga voor hun door het vuur! En harde hand (dus je frustratie afreageren op hun vanuit onmacht, komt absoluut niet in mijn woordenboek en omgang met hen voor) en externe pijnlijke/onderdrukkende hulpmiddelen al helemaal niet. Doordat ik dus weet dat al dat geen wat men over mij uitspreekt, roddels zijn en vanuit jaloezie/ongenoegen voort komen, sta ik 100% achter mijn methode en kan ik dat van een ander, laten voor wat het is.

Wat je in dit filmpje gaat zien, is wat er dus gebeurd als je werkelijk aan jezelf hebt (en dat blijft doen) gewerkt en in balans bent gekomen en in je eigen kracht staat! Alles wat extern gebeurd, zal je intern niet meer beïnvloeden en tot uitingen via je honden komen. En ik ben dankbaar, dat ik van mijn ervaring mijn expertise heb kunnen maken en eigenaren kan leren dicht bij zichzelf te blijven en anders naar hun hond te kijken, vanuit een zachte en liefdevolle kant. Waardoor de honden begrepen worden en men samen in balans (rust en harmonie) verder kan leven.

Mijn naam is Leidy (Lady) en ik coach de eigenaar achter de hond!

Geef een reactie