Nieuws

LEIDY ON TOUR

Afgelopen zomer ’19 ben ik begonnen met het geven van groepsconsulten en dit is een groot succes gebleken. Los van het feit dat de tarieven lager liggen, is het ook voor veel eigenaren een stuk efficiënter om aan een groepsconsult deel te nemen. De groepsconsulten gaan veranderen en beter gevormd worden.

Ik begin de groepsconsult met een persoonlijke groepscoaching. Je kunt nog zo leuk met je hond aan de slag gaan, maar bij sommige mensen zit oud zeer en staan bepaalde overtuigingen en patronen de oplossing in de weg. Ik vind het namelijk belangrijk dat er vanuit kwetsbaarheid en openheid wordt gewerkt, wat namelijk de groepsdynamiek versterkt. In de regel is men naderhand dan al snel de aanvankelijke schaamte voorbij en kan dat losgelaten worden. Men staat open voor de oplossing en kan dan veel vrijer aan de slag gaan en de hond beter begrijpen.

Daarna gaan we met de honden aan de slag en krijg je namelijk de unieke mogelijkheid om gelijkgestemde te ontmoeten, die net als jezelf zijn vastgelopen in de relatie met hun hond. Doordat je niet vanaf de zijlijn, maar op de eerste rang midden in de groep meekijkt, pik je dingen sneller op en treedt bewustwording op. Echter, is er een maar. Ik beperk mij tot bepaalde provincies. Dit zijn nu (nog), Noord- Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Friesland. Het is niet heel makkelijk om een geschikte locatie te vinden. Echter, ik heb een oplossing hiervoor gevonden. Hierdoor zal ik te zijner tijd door heel het land kunnen gaan.

EEN GROEPSCONSULT BIJ JOU IN DE BUURT

Wil je graag deelnemen aan een groepsconsult, maar zijn de genoemde provincies voor jou te ver? Draag een geschikte locatie voor, wordt deze door mij geschikt bevonden en kan je deze voor mij regelen, dan krijg je 15% korting voor bij deelname aan de groepsconsult. Regel je ook nog eens 5 overige Deelnemers (met ieder 1 hond), dan krijg je zelfs 25% korting op het bedrag van € 175,-. Het regelen van de locatie wordt dus gestimuleerd, beloond en daarnaast zal je gewoon de volle 3 uur aanwezig zijn en deelnemen met je eigen hond. Heb je hier interesse in, dan kun je een mail sturen naar info@lifecoachleidy.nl en krijg je de aanvullende informatie. Bovendien krijg je als Deelnemer ook nog de mogelijkheid om een follow up sessie in groepsverband te gaan doen en komt er bovendien nog iets speciaals bij. Ik ga een extra service bieden. Wat? Dat krijg je pas te (als teaser) te horen als je voor een follow up sessie in groepsverband gaat, maar ik kan jullie al wel vertellen dat het fijn is en ik dat zelf ook zeker zou willen als ik in jullie schoenen stond. Kortom, de groepsconsulten gaan nog beter worden dan ze al waren. Ik zie er naar uit om alweer zo’n 30 hondeneigenaren te gaan ontmoeten tijdens de al geplande groepsconsulten.

Weten waar de groepsconsulten tot op heden plaatsvinden en of er nog plek is? Klik dan op DATA & LOCATIES

Geef een reactie