Nieuws

IK WEET HOE HET IS

Je weet pas echt dat je een goede indruk op een kind hebt achtergelaten, wanneer die je na jaren weer ziet, vanaf 20 meter (iedereen laat zien en weten) op je afrent, je in de armen valt en je een stevige knuffel geeft! De cadeautjes van het leven.

Toen ik na een moeilijke jeugd eindelijk op mezelf ging wonen, hebben de ouders van Delson mij ontzettend goed opgevangen. Ik had niets! Ik weet hoe het is om blut te zijn. Ik kreeg een bed van ze, leerde om achter mijn eigen zaken aan te gaan (als instanties), kreeg eten als ik niet meer had. Ik had in mijn anorexia en boulimia jaren periodes dat ik wel at, maar geen boodschappen kon doen wegens geldgebrek of paniekaanvallen. Ik had een veilig onderkomen als ik slecht in mijn vel zat en kreeg heel veel liefde! Nog altijd kaart ik hun goed daad aan en hoor ik alsmaar: “Je had het destijds nodig en met liefde gedaan.” Die liefde krijg ik nog altijd, inmiddels ben ik geland en zorg ik goed voor mezelf.

Af en toe zie ik de moeder van Delson en soms zie ik 1 van haar 3 prachtige kinderen. We zijn een attractie voor het publiek, want ons haar valt nogal op en hier in Alphen aan den Rijn lopen er niet zoveel rond ????. Aangezien we beide een goede haardag hebben, wilden we ons weerzien (met Tante Ninie ‘Leidy’) even vastleggen. Delson haalt altijd het kind bij me naar boven, heerlijk! We hebben even wat knuffels ingehaald.

Zomaar een mooi verhaal op deze frisse dag ❤️.

Geef een reactie