Berichten, Nieuws

LEIDY HAAR FILOSOFIE

Ervaring

Ze is maar 1.64m en rond de 50kilo en toch weet Leidy met iedere hond te kunnen samenwerken. Ze zet enkel haar 1000kilo mindset gewicht in. Dit doordat ze de innerlijke strijd met zichzelf heeft gewonnen en daardoor in haar eigen kracht is gekomen. Wat Leidy al snel zei na haar allereerste consult: “Strijden tegen een hond die zwaarder weegt dan ik? Die is gek. Mij mooi niet gezien. Ik kan ze wel tegenhouden, maar strijden… Dat win ik nooit en sterker nog, dat wil ik geen eens winnen. Ik werk liever samen met honden zonder gedwongen rangorders en fysieke strijd. Ik lig liever op één lijn met een hond.”

Wil je je hond naast je hebben, in plaats tegenover je? Zoals Leidy haar filosofie luidt: “Zorg dan eerst dat je naast jezelf kunt staan. Zolang, je tegenover jezelf staat en in strijd bent met je eigen innerlijke onrust, onzekerheden, angsten (trauma’s) en oude overtuigingen, zal je hond voor je blijven staan en je een confronterende spiegel voorhouden.” Daar waar mensen hun hond tegenover zichzelf hebben gekregen, zal Leidy ze tijdens een prive balanssessie naast ze zetten. Zodat ze zien en ervaren hoe je door het doorbreken van oude patronen, gedachtes en handelingen weer naast jezelf en hond kunt staan. Geen magie, maar pure zelfbewustwording!

[/caption]

ℹ️ Voor meer informatie betreffende een consult van Leidy, mail dan gerust naar ???? Info@lifecoachleidy.nl of neem een kijkje op ???? www.lifecoachleidy.com

© Leidy Zijlstra / Life coach Leidy - Humans and dogs
</p data-lazy-src=

Geef een reactie