Nieuws

KRUISBANDOPERATIE TTA-RAPID HOND

Ik heb mijn honden beloofd dat ik altijd alles op alles zal blijven zetten om ze een mooi leven te bieden en deze beelden weerspiegelt onze connectie ❤️

Rayo zijn operatie is geslaagd en nu begeleid ik hem in zijn herstel. Dit gaan we zoals zijn vorige knie goed aanpakken, zodat hij weer als een jonge god door het leven kan en weer lekker mee de bergen in kan. De vakantie in december naar Oostenrijk moest ik annuleren, want zijn welzijn staat boven alles.

Vida was overigens zo braaf. Vele mensen die met Rayo bezig waren liepen in en uit en Vida voelde mijn spanning (mijn zorgen omtrent Rayo) en werd het clowntje van de O.K. De operatieruimte (naderhand) in en uit lopen, knuffelen met de assistente en overal haar neus nieuwsgierig insteken. Zo kreeg ze mij weer relaxed! Ongelooflijk dol op mijn roedel.

https://www.facebook.com/coach.humansanddogs/videos/461319304782312/

Geef een reactie