Berichten, Nieuws

Hoe is het nu met?

Hoe is het nu met. Balans sessie / Leidy Zijlstra / Lifecoachleidy / Positief / Negatief

Het is nu één maand terug dat Leidy is geweest. Wij hebben ontspannen weken gehad en nog steeds.
Wandelen is weer leuk en in huis is ook de onrust weg, er heerst weer rust, heerlijk. Natuurlijk zijn en blijven wij mensen en de ene dag gaat beter dan een andere, maar wij zijn ontzettend blij met de weg die wij zijn ingeslagen met Leidy.

Wat wij geleerd hebben is dat wijzelf meer moeten ontspannen, zodat ook de hond kan ontspannen. Dat maakt al een wereld van verschil. Eerlijk, ook hier wel eens een terugval, je zit niet elke dag in hetzelfde velletje, ben ook wel eens humeurig, maar samen met de honden kunnen we ook daar nu mee omgaan.

Wat met sprongen vooruit is gegaan, is dat ik nu ook alleen met Nanu durf te wandelen, sterker nog, heb er altijd minimaal 1 andere hond van de roedel bij. Ik werk nog steeds aan mijn eigen spanning en angst, helaas kan je wat je jaren hebt opgebouwd niet in 1 maand afschudden, maar ben op de goede weg en blijf eraan werken.

Wat ook super is, is de nazorg, kan altijd mailen, maar kreeg ook een persoonlijk telefoontje van Leidy wat ik zeer lief vond. Nazorg is zeer goed, dank je wel Leidy.

Wij zouden Leidy aanraden omdat zij zorgt voor een wereld van verschil.
Op haar site staat dat zij geen toverstafje heeft, maar ik geloof dat zij er stiekem wel eentje heeft, de verandering gaat zo snel, dus wandel je niet meer ontspannen? Roep Leidy erbij en je gaat weer met plezier de straat op met je hond(en).

Warme groet,

Rita

P.s Je ziet op de video dat de honden een jachtlijn om hebben. Die gebruiken wij alleen in het bos, omdat die niet vast zitten, zodat als ze een stukje los mogen (en wij dan af en toe ook met balletjes gooien) ze nergens aan kunnen blijven haken of zichzelf ophangen. Bovendien als er een wandelaar, hond, paard of mountainbiker aan komt kan ik ze even snel iets om doen. Verder worden alleen zoals geleerd en jij hanteert de riemen en halsbanden gebruikt.

Geef een reactie