Berichten, Nieuws

HIEP HIEP HOERA! Azora is vandaag 1 jaar!

Kalf

Na 9 jaar genoten te hebben van mijn Belgische koe Bloempje, kwam Azora vorig jaar op mijn pad. Met 1,5 week wist ik dat zij mij nieuwe dingen zou gaan leren en ik mij wilde ontfermen over haar.

Vandaag is ze één jaar geworden en weegt ze nu meer dan 100kg. Te bedenken dat ik haar maar één keer heb kunnen optillen (ze wilde niet meer naar stal, want de weides waren veel leuker.) Serieus, dit is zo’n leuke dame. Weer of geen weer, ik ben haar met regelmaat wezen bezoeken. Om een traan te delen, om te zorgen dat ik in balans blijf of om haar gewoon lekker te borstelen en samen met haar liggend te knuffelen. Wat ben ik dankbaar dat ze al één jaar een prachtig aandeel in mijn dierenleven is en ze ook nog eens een mooie band met Vida heeft opgebouwd.

Als ze weer op het land staat deel ik met plezier weer haar avonturen met Vida ?

Kalf, pink, azora, koeien, leidy zijlstra, life coach leidy, humans and dogs, cow, animals, vegetariër, jarig

Geef een reactie