Berichten, Nieuws

Bedrijfslogo Life coach Leidy Zijlstra

Logo

Bij deze wil ik met trots mijn eigen officiële gepersonaliseerde bedrijfslogo openbaren met dank aan Gracie.

Hondenhoofd Vida: Ik heb gekozen om Vida haar hoofd te gebruiken, omdat zij mij na de disbalans met Rayo nog meer dingen heeft geleerd over mezelf. Haar hoofd straalt kracht en focus uit. Als je iets nodig hebt om te groeien in de relatie tot jezelf en hond, is dat innerlijke kracht. De focus heb je nodig om hetgeen wat je wil bereiken te laten groeien.

De lijnen: Veel mensen zijn perfectionistisch en willen en mogen geen fouten maken van zichzelf. Ik was ook één van die mensen, maar ik liep hierdoor vast. Ik zag geen uitgangen meer en mijn gedrag werd mijn blokkade tot innerlijke groei. De lijnen zijn niet geheel doorgetrokken, omdat wanneer je jezelf meer ruimte geeft er wegen zijn die je naar een volgende fase zullen brengen.

De kleuren zwart/rood: Rood is voor mij de kleur van de liefde en liefde heelt. Zwart is de kleur van een donkere periode in je leven, het rode staat voor de liefde die je jezelf moet geven om het leven te kunnen omarmen. Wanneer je dit kunt, kom je op een liefdevolle manier in verbinding met jezelf en hond.

Binnenkort wordt dit logo op alle kledingstukken geborduurd met de tekst: ”Ik coach de eigenaar achter de hond.”

Logo, life coach leidy, honden, leidy zijlstra, liefde, methode, focus, coaching, coach, Leidy zijlstra

Geef een reactie