Berichten, Nieuws

Gezin balans sessies

Balans sessie

Weet je wat mijn werk extra mooi maakt? Dat zijn de eigenaren. Wat een mooie mensen ontmoet ik!

Na Frenkie de American Stafford, ging ik dit mooie gezin 2 uur coachen. Gezien iedereen dan gecoacht wordt, zijn deze sessies een half uur langer. Zo komt iedereen goed aan de beurt.

Het mooie van gezin balans sessies, is dat iedereen extra goed bij elkaar kan zien hoeveel verschillende energieën er zijn en hoe de hond dat dan laat zien. Je kijkt dan op een afstandje mee en dat in dit geval 3 keer.

Sofie is echt een zalige kruising teckel x Basset. Ontzettend gevoelig en slim. Zo slim dat ze iedereen uit balans wist te halen aan de riem ?

Er waren veel hulphonden, zodat heel het gezin aan de slag kon.

Van kanon en trekgedrag aan de riem tot uitvallen, Sofie had het allemaal in zich. De eigenaren wisten dat het door hunzelf kwam, maar ondanks eerdere hulp (wat voor korte duur hielp) kwamen ze er niet uit. Aan mij de taak ze te leren hoe je dat van binnenuit kan sturen. Toen ze zagen dat ik relaxed met haar liep, waren ze overtuigd en werd bevestigd wat ze al dachten.

Het was een super gezellig consult en ze hebben het super goed gedaan. Met een gerust hart verliet ik hun huis. Weer een hond erbij die zich fijn en veilig aan de riem gaat voelen.

Geef een reactie