Nieuws

FOLLOW UP SESSIE

Het is inmiddels 3 weken terug dat hondencoach Leidy op consult kwam. Met Ziva wandelen vond ik niet meer fijn, ze is zo sterk en wilde overal heen, dus korte stukjes en zodra ze haar behoefte had gedaan, ging ik gauw terug naar huis. Ik kwam thuis en besefte, zo wil ik het niet meer.

Na de coaching van Leidy, had ik genoeg vertrouwen om alles zelf uit te gaan voeren.

Om genoeg rust te creëren heb ik een briefje bij de bel gehangen om uit te leggen dat het kan zijn dat degene die aanbelt even moet wachten omdat we onze hond aan het trainen zijn. Dit hielp me echt om de tijd te nemen om rustig te worden, en Ziva dus ook. Dit lukte best goed.. inmiddels nog beter..

Buiten wandelen vond ik spannender.. ik ben ‘s morgens een half uur eerder opgestaan en gaan wandelen met Leidy’s tips in mijn achterhoofd.. en het lukte.. ik liep meer dan 10 minuten redelijk ontspannen.. wat was ik blij!!

Vanaf die dag gaat het iedere dag beter.. Wat een vrijheid!!
Ik ben er achter dat de ontspanning van mijn hond.. door mij wordt aangejaagd of niet.. De rust in huis en in mijzelf.. is terug..

Na 3 weken heeft Leidy met haar hond Vida nog het laatste hobbeltje helpen overwinnen..

Overdag een grote wandeling gemaakt.. dat was me nog niet gelukt..
Ik merkte door haar hond te leiden.. hoe ik echt zelf de oorzaak ben dat mijn hond de ruimte die ik geef, opeist! Wat een ontdekking..

Vanochtend, heb ik zonder spanning de wandeling die ik al jaren liep met mijn vorige hond..met haar gelopen… Ik kwam vol trots thuis..

Wat ben ik blij met de 2e afspraak om de puntjes nog even te verfijnen..!

Dus.. als je dit leest en je hebt ook moeite met je hond in bedwang te houden.. of nooit heerlijk ontspannen kan wandelen… Neem contact met Leidy op.. het werkt echt en zo snel!!!

Liefs van Ziva en Annette

❤️

Geef een reactie