Berichten, Nieuws

Een nieuw doel

|Life coach Leidy - Humans and dogs
Hier staat toch een ongelooflijk blij ei!

Mensen die mij nog niet kennen, die denken veelal dat ik druk ben. Als je mij echt kent, ben ik eigenlijk een rustige vrouw, alleen heb ik nou eenmaal veel levensenergie en ben ik enthousiast. Wanneer ik werk (het coachen van mensen met en zonder hond) en op mijn piano, gitaar en nu dus ook viool speel, ben ik heel gefocusd en kom ik geheel bij mijn innerlijke rust.

Ik ben met klassieke muziek opgegroeid en het is ook altijd mijn uitlaatklep geweest. Wanneer ik nieuwe doelen heb (die altijd gepaard gaan met mijn dromen), dan krijg ik letterlijk kippenvel. Wanneer ik dat voel, dan weet ik dat ik ervoor moet gaan.

Vandaag heb ik mijn nieuwe viool gehaald en heb ik mijn lerares ontmoet en mijn eerste les gehad. We hadden een super klik! Samen gaan we ergens naar toe werken en waarom? Daar komen jullie nog wel achter! Ik was in ieder geval heel blij dat ze potentie in mij zag en mij verder gaat helpen! Ik heb de lat nogal hoog gelegd, maar dat motiveert mij extra.

Geef een reactie