Berichten, Nieuws

EERSTE DAG HARREVELD

Harreveld
Hier zit ik dan, aan het bureau. De deur staat open en ik hoor de vogeltjes die ze hier verzorgen fluiten. Ik ruik het natte gras en voel de frisse lucht het lokaal ingaan. Ik maak de certificaten van de kanjers nog even in orde.

Vandaag was in één woord FANTASTICH! Wat waren alle jongeren enthousiast! Wat hebben ze zich kwetsbaar opgesteld, wat waren ze open, eerlijk, lief, gevoelig en sterk!

Hier in daar moest ik echt even slikken. Als je van een meisje van 15 hoort: “Leidy, ik wil je nog wat zeggen. Ik had nog maar weinig hoop, maar nu jij bent geweest heb ik die weer. Je hebt zoveel energie en hoe jij nu in het leven staat is mooi en laat zien dat ook ik hier sterk uit kan gaan komen. Zeker met hetgeen wat jij hebt meegemaakt. Ik vond dit de leukste workshop die ik ooit heb gehad.”

Of

“Leidy, wat ben je inspirerend. Hoe jij mensen met dieren in contact brengt is bijzonder. Wat heb jij mooie honden en te gek dat ik door ze gespiegeld ben. Ik ga nu beter mijn grenzen aangeven, want dat heb ik vandaag geleerd.”

Of

“Leidy, bizar om te ervaren hoeveel mensenkennis jij hebt. Ik laat mij niet snel wat vertellen, maar hoe jij het brengt maakt dat ik inzichten heb gekregen. Kan je niet gewoon blijven?”

Alle jongeren zijn gecoacht en liepen van een trekkende Vida en Rayo als snel met 2 volgzame kanjers.

Lieve volgers, ik ben door alle jongeren met een mega grote rugzak super geraakt. Wat voelde ik mij verbonden met ze. Ik heb veel knuffels ontvangen en mogen geven.

Bewonderingswaardig hoe ze mij zo in vertrouwen namen en zich door mij lieten confronteren met hun eigen gedrag. Wauw!
Ik mag nog 2 dagen meerderen groepen coachen en wat zie ik daar naar uit.

Rayo en Vida hebben het onwijs goed gedaan en ik heb genoten van de spiegel die ze alle jongeren gaven. Ook trots op mijn lieverds!

Onwijs dankbaar!

Geef een reactie