Nieuws

DOOD GAAN WE TOCH ALLEMAAL

Ik zie dat erin korte tijd heel veel volgers bij zijn gekomen! Welkom.

Wat je met name op mijn pagina kunt verwachten, zijn hondgerelateerde dingen, maar soms ook stukken over mezelf. Ik vind het belangrijk dat mensen een echt beeld krijgen van wie en hoe ik ben. Daarnaast, wil ik met mijn stukken andere mensen triggeren en aan het nadenken zetten in positieve zin, dus ik wil mensen inspireren. Het leven is één groot avontuur, die je moet aangaan met alle ups and downs. Dat gezegd hebbende.

Als ik iets echt te gek vind, dan is het uit mijn comfortzone gaan en naast hard werken hele leuke dingen doen. Ik heb echt een hekel aan standaard en veilig gedoe, brrrr. Te bedenken dat mijn anorexia ervoor heeft gezorgd dat ik dat 9 jaar lang heb gedaan. Het leek destijds het meest veilig, wat natuurlijk een storing in mijn brein was en absoluut niet waar was. Het wordt ook wel schijnveiligheid genoemd. Nu, ik weer in mijn eigen kracht sta, maak ik echt van iedere dag een feestje en ben ik voor alles wat ik heb dankbaar. Zo sprak een man me vanavond bij het tankstation nog aan met; “Jeetje, wat ben jij vrolijk en wat heb je een goede energie.”

Vandaag, ben ik dan eindelijk gaan doen wat ik al veel eerder had moeten doen. Ik hou van dansen en ik kan stellen dat ik het ook kan, maar altijd nog veel meer kan leren en perfectioneren zogezegd of beter gezegd. Ik ga graag nog tig keer op mijn bek, zodat ik bijleer ????. Laat ik gelijk duidelijk maken, dat je niet dingen enkel moet doen omdat je ze kunt, de uitdaging zit hem merendeels in iets doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hou van afrohouse muziek en de dans, evenals Kuduro. Ik heb het mezelf aangeleerd en door veel filmpjes te bekijken eigen gemaakt. Het is opzwepende Angoleese muziek en je kunt jezelf echt geven en ik word er heel blij van.

Ik zocht een dansschool op en ben er vanavond naartoe gegaan. Ik merk dan eigenlijk hoe relaxed ik ben geworden en me fijn in mijn eigen lijf voel. Mijn lijf, die jaren te voortduren heeft gehad en nu met een Leidy leeft, die er met trots naar kan kijken en zorg voor draagt. Met name is mijn zorg, dagelijks wandelen met mijn lieve kanjers en gezond eten. Mijn lijf is weer sterk en gezond. Het alsmaar calorieën tellen en mezelf straffen is zover van mijn bedshow. Mijn lichaam en ik werken maar al te graag samen. Ik heb me geen moment onzeker, dik of onprettig dat uur gevoeld. Zelfs niet, nu mijn vrouwelijke periode eraan komt, dan zit je vaak gewoon gevoeliger in je vel.

Enfin, het was een 18+ groep. Mijn haar stond even centraal, hier en daar een leuke grap die we met elkaar deelde en elkaar helpen door pasjes extra uitleggen. Harmonieus!

Ik dans nooit geleerde pasjes, dus dat was even wennen, maar als je muziek voelt dan gaat het vanzelf. Ging het wat te snel, dan pakte ik de draad weer op, maar over het algemeen kon ik lekker meekomen. Het was de eerste keer na jaren dat ik op deze wijze een les volgde en ik ga me gewoon inschrijven! Er valt nog veel te behalen, dus is dit de beste versie? Nee, maar dat boeit me in deze niet. Ik heb genoten en ben trots op mezelf. Wist ik veel dat we eind van de les in groepjes moesten dansen zonder dat de lerares meedeed, om zo aan elkaar te laten zien wat we hadden geleerd. Als ik in mijn eigen kracht sta, dan zie ik geen mensen en zit ik zoals jullie zien in mijn element. Zelfde geldt als ik met honden werk. De avond van de theatershow doe ik alsof er allemaal honden zitten. Gekkigheid! ☺️

Mensen, zoals een vriend me gisteren zei; “Dood gaan we toch allemaal.” Dus, leef, geniet en doe vooral de dingen die je eng en spannend vind. Cliché maar waar, maar het leven begint echt buiten je comfortzone!

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcoach.humansanddogs%2Fvideos%2F1380106038832590%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”308″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Geef een reactie