Berichten, Nieuws

DEELNEMERS LIVE THEATERSHOW ‘EENMAAL EEN HOND’

Life coach leidy

Vandaag heb ik deze 3 heerlijke grote kanjers weer gezien! Eigenares: “Ooh, Leidy Woodstock herkent je hoor!” Piepen als een grote aansteller, want er moesten knuffels en hi-5’s uitgedeeld worden hoor. Het was mooi om te zien dat hij sinds mijn komst een stuk rustiger is en dat de baasjes nog altijd het geleerde toepassen en daar dus op terugvallen.

Onder het genot van een lekkere lunch hebben we bijzondere en zakelijke gesprekken gevoerd. Er zijn mooie dingen van de grond gekomen. Het is zo leuk om met andere ondernemers te sparren en nieuwe inzichten op te doen.

Uiteraard kwam mijn live theatershow ook aanbod en het wordt alles behalve een ‘one men’s show.’ Hier en daar weer wat weggeschraapt, waardoor er weer leuke dingen voor in de plaats zijn teruggekomen.

Ook zullen deze 3 heerlijke portretten een aandeel krijgen in mijn live THEATERSHOW ‘EENMAAL EEN HOND’. Wat hun rol is geworden zullen jullie dan wel zien. Opzicht wel fijn als je achterin of op het balkon zit, dat je ziet dat er honden op het podium zijn ?

Geef een reactie